Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zážitkové dárky opět hrají prim

6. prosince 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Předchozí dva roky se nesly ve znamení pandemie COVID-19, což pro většinu lidí znamenalo omezení sociálních kontaktů, dlouhé dny strávené v domácím prostředí a rezignaci na sportovní a outdoorové aktivity.

Krize nemá na zážitkové dárky vliv

Nelze se proto divit, že v letošním roce můžeme pozorovat velký nárůst popularity sportu, pobytů v Čechách i v zahraničí, ale i nejrůznějších zážitkových dárků. Ty tak navázaly na oblibu, které se těšily v letech před pandemií. Během letošních Vánoc tak můžeme pod stromečky očekávat velké množství zážitkových dárků.

Enormnímu zájmu poukazů na zážitkové dárky odpovídá i široká a pestrá nabídka společností. Pokud tedy uvažujete o tomto druhu dárku, nebudete mít při výběru nouzi o možnosti.

Autor: ESENNCE, s.r.o.

Při výběru jednotlivých zážitkových dárků dejte pozor na to, abyste je zakoupili od opravdu kvalitní společnosti, která se v oboru pohybuje delší dobu. Společnost Esennce.cz se poskytování zážitkových dárků věnuje již 16 let. Na výběr u ní budete mít ze stovek nejrůznějších aktivit. A můžete si být jistí tím, že každý zážitek bude opravdu nezapomenutelný – přečtěte si tisíce recenzí od zákazníků, kteří zde nakoupili.

Jaké zážitky můžete darovat?

Výběr zážitkových dárků je opravdu široký, proto určitě neuškodí malá inspirace:

  • Zážitkové pobyty – klasická dovolená má jistě něco do sebe, ale co takhle vyzkoušet kombinaci zajímavé destinace v ČR nebo v zahraničí a dalších doplňkových aktivit? V hotelu na vás může čekat prémiové zacházení, případně můžete spojit pobyt u moře s plaváním u delfínů nebo školou surfování.
  • Zážitky pro sportovce a milovníky adrenalinových aktivit – velký výběr je samozřejmě také v oblasti sportů běžných i extrémních. Můžete si tak vyzkoušet některé netradiční sporty nebo vsadit na adrenalinové zážitky a posunout hranice toho, co dokážete.

Autor: ESENNCE, s.r.o.

  • Zážitky pro unikátní příležitost – narozeninová oslava, výročí svatby nebo snad odchod do důchodu? Namísto klasické oslavy můžete uspořádat unikátní akci, která zůstane v paměti oslavence i dalších zúčastněných ještě dlouhou dobu.
  • Zážitky pro motoristy – velmi populární jsou také dárkové poukazy na zážitky pro milovníky rychlých aut, terénních vozů či třeba čtyřkolek. Ať už se bude akce odehrávat na závodní dráze nebo v terénu, jistě nebudete zklamáni.

Autor: ESENNCE, s.r.o.