Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

INFLAČNÍ BRZDA: Ušetřete s Bleskem pro ženy. Rady, tipy a návody, jak na to!

Ušetřete spolu s námi!
1. listopadu 2022 | 06:00

Doba je zlá, ceny energií, paliv i potravin za poslední rok vystoupaly o několik desítek procent. Není nám to jedno, a proto pro předplatitele PREMIUM+ budeme celý listopad přinášet na Bleskprozeny.cz a osmi dalších webech (Blesk.cz, Reflex.cz, E15.cz, Auto.cz a dalších) rady a tipy, jak ušetřit, zajímavé rozhovory o ekonomické situaci, analýzy, doporučení a další zajímavý obsah.

Vyzkoušejte Premium+ za 1 Kč a získejte ihned řadu výhod a slev! Registrujte se na premium.ikiosek.cz

Zde najdete seznam článků a témat, kterým se budeme v průběhu listopadu věnovat: 

Tipy pro správné skladování v lednici: Chladnička je skvělý vynález. Aby dobře plnila svou funkci, jíž je prodloužení trvanlivosti potravin, je důležité dodržovat určitá pravidla:

Tipy, jak ušetřit při zařizování nebo rekonstrukci: Rádi byste si zařídili pěkný domov, ale vaše peněženka zrovna nekypí penězi? Nevadí. Stylové a pohodlné bydlení se dá zařídit i s menším obnosem. Stačí jen znát způsoby, jak ušetřit:

13 skvělých tipů, jak ušetřit na jídle: Chceme svou rodinu dobře nakrmit a při tom utratit co nejméně. A každá z nás má jiný osvědčený recept. Podle odborníků se dá ale nejvíce uspořit při nákupu potravin a hlavně při vaření:

Nevyhazujte zbytky zeleniny: Odřezky zeleniny nemusí skončit v odpadkovém koši nebo na kompostu. Můžete si z nich doma vypěstovat nové kousky, které zužitkujete, a navíc ušetříte:

Neplýtvejte vodou! Využijte dešťovku nebo recyklujte odpadní vodu a ušetřete tisíce:

Jak ušetřit za topení? Poradíme vám pět triků, které ušetří vaši peněženku:

 

Autor: Martina Miláčková, inb