Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C

Nevíte, kam doma schovat peníze? Tohle jsou naprosto dokonalé skrýše!

peníze
21. října 2022 | 06:00

Kam schovat paklík peněz, když jste si trezor (zatím) nepořídila? Kam se zloděj s největší pravděpodobností nepodívá?

Mít doma větší finanční obnos trvale je obrovský risk, ale někdy se stane, že prostě potřebujete mít pár dní nebo týdnů peníze v pohotovosti. Rozhodně pusťte z hlavy nápad strčit je pod koberec, pod linku, mezi oblečení do skříně, do mrazáku nebo do nádržky na WC. Tam všude šmejdi šmejdí opravdu důkladně. Každopádně v první řadě rozdělte peníze do více obálek, nenechávejte je pohromadě na jednom jediném místě.

Tip na video: Kolik Češi ušetří za rok? 

Šuplík

Ne do něj, ale za něj. Na zadní část šuplíku, která přiléhá k desce (není při otevření vidět), se dá obálka s cenným obsahem vcelku snadno nalepit.

Do vázy

Peníze nebo i šperk, ke kterému máte silnou citovou vazbu a který si na dovolenou neberete, vložte do plastového sáčku a vhoďte ho do vázy nebo dózy. Tu zasypte důkladně moukou, kávou, těstovinami...

Boty a roličky "toaleťáku"

Do sezonních nebo jen málo používaných bot, a to pod vložku. Dobrou skrýší jsou však i roličky toaletního papíru nebo krabice od pracího prášku.

Plyšáci

V dětském pokojíčku není vůbec marné sáhnout třeba po medvídkovi, na kterého se na polici už jen práší. Peníze můžete dovnitř zašít nebo jen můžete rozepnout zip a vsunout je do hračky.

Alobal

Zabalte je přesně tak, jako když si chystáte řízky na cestu. Po dobu vaší nepřítomnosti zvládnou peníze pobyt vedle pomazánek a sýrů v lednici. Jen drahým kovům by chlad nemusel sednout.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: kač