Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ceny v restauracích narůstají. Poradíme, jak se dobře a levně najíst!

12. října 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Zdražování elektřiny, ale i potravin vede restauratéry k navyšování cen napříč republikou. Může se tak stát, že velké množství lidí si nebude moci dovolit zajít na oběd. I když řešení tu je. Největší výrobce krabičkové diety Zdravé stravování vám uvaří a doveze domů nebo do práce hlavní jídlo dne, a to nejlepší je, že jídla začínají cenově od 70 Kč!

Stravovací program Meníčko od Zdravého stravování nabízí na každý pracovní den výběr z 8 variant jídel. Na své si přijdou jak milovníci české, tak zahraniční gastronomie a jídelníček uspokojí i strávníky, kteří uvítají obědové saláty. Navíc si lze doobjednat v případě zájmu i vitamíny nabité smoothie, sytou polévku či dezert, záleží zcela na vašich preferencích.

Zdravé stravování s moderním gastroprovozem a kreativními kuchaři disponuje i vlastním nutričním týmem, který dohlíží nad nutriční skladbou jídel, což se vám v restauracích nepoštěstí. „V našich kuchyních denně uvaříme v průměru okolo 20 000 jídel. Některá z nich jdou klientům napřímo a část míří do obchodních řetězců nebo restauračních zařízení. Velmi dbáme jak na chuťovou, tak i nutriční stránku jídel a používání kvalitních surovin je pro nás samozřejmostí. Připravujeme si vlastní vývary a těstoviny, nepoužíváme polotovary ani nadbytečnou chemii. Vše směřuje k jedinému cíli, aby si zákazník pochutnal, oběd ho zasytil a přinesl mu dostatek živin, vitaminů a minerálních látek,“ říká Mgr. Kateřina Šimková, nutriční specialistka a zakladatelka Zdravého stravování.

Autor: Zdravestravovani.cz

A jaká jídla v Meníčku lze očekávat?

Připraveny jsou denně vždy dva druhy obědových salátů. Jeden na zeleninové bázi a druhý, jehož základem jsou obiloviny, pseudoobiloviny či luštěniny pro vyšší míru zasycení. Meníčko dále nabízí dvě hotovky vycházející z české tradiční či moderní gastronomie, jako může být holandský řízek s bramborovou kaší nebo kuřecí kousky s pikantní dýní a domácími penne. „Další tři jídla denní nabídky nabízíme v různých gramážích pro normální až hladové jedlíky, kteří ocení velké porce. Tato jídla jsou u nás navařena a šetrným procesem pasterizována, a tím je jim prodloužena trvanlivost, takže si je můžete vychutnat třeba i o víkendu, když se vám nebude chtít vařit.  Poslední jídlo denní nabídky je inspirováno světovou gastronomií, a tak se můžete těšit na jídla italská, mexická, asijská či španělská. Jídelníčky s konkrétní nabídkou jídel od 70 Kč jsou na stránkách Zdravého stravování zveřejněny předem, takže si můžete s dostatečným předstihem jídlo vybrat a objednat,“ dodává Kateřina Šimková.

Tato služba je ideálním řešením pro všechny, kdo potřebují zajistit oběd či večeři, dobře se najíst a moc neutratit. Koukněte na www.zdravestravovani.cz a objednejte si na zkoušku obědy po dobu jednoho týdne a udělejte si chuťovou představu o úrovni navařených jídel. Věříme, že budete mile překvapeni a pochutnáte si. Informace můžete zjistit i telefonicky na čísle 517 070 333 od pondělí do čtvrtka od 8:00 do 17:00 a v pátek v době od 8:00 do 16:00.