Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Neztrácejte čas vymýšlením jídelníčku a raději si užijte prázdninovou zábavu

V Albertu najdete inspiraci na každý den
23. srpna 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Každodenní přemýšlení nad jídelníčkem a hledání potravin v akci zabírá hodně času. Raději si užijte každý okamžik léta. Albert nabízí spoustu inspirativních receptů a tipů, které můžete mít kdykoliv po ruce. Ať už díky online magazínu, receptům Albert nebo aktuálním online letákům.

Zjistěte si s předstihem, jaká je nejčerstvější nabídka výhodných cen díky online letákům pro supermarkety i hypermarkety Albert. Stačí vyhledat leták platný přímo pro vaši oblíbenou prodejnu nebo zkuste geolokaci, která vám najde aktuálně nejbližší pobočku. Využijte čas k výběru svých oblíbených produktů v akci v hromadné dopravě nebo třeba při čekání na taxík. Získáte tím cenný čas navíc, který můžete využít pro letní pohodu na koupališti.

Čerstvé a jen ty nejkvalitnější potraviny z Albertu online s dovozem zdarma.
Autor: Albert Česká republika, s.r.o.

Pokud si k vodě zapomenete vzít rozečtenou knížku, nezoufejte. Nabízíme k přečtení kvalitní obsah v magazínu Albert, který je k dispozici také online. V Albertu nám opravdu záleží na tom, abyste nejen dobře jedli, ale také prožili lepší život. V našem magazínu najdete inspirativní recepty ze sezónních surovin i tipy, jak žít a jíst udržitelně a beze zbytků.

A kdyby se náhodou stalo, že zrovna nebudete mít chuť na vybrané recepty, v aktuálním čísle magazínu Albert pro vás máme připravenou obsáhlou databázi receptů světových kuchyní. Díky filtrování nejrůznějších parametrů, od speciálních diet až po společenskou příležitost, se vyhnete zdlouhavému listování v kuchařských knihách. S recepty Albert máte zaručenou jistotu kvalitních a prověřených pokrmů. Věříme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.

Aby pro vás vymýšlení týdenního menu i samotné nakupování bylo ještě více komfortní, zařadil Albert veškeré recepty i akční letáky také do mobilní aplikace Můj Albert. Vyhledejte si recept, na který máte zrovna chuť. Jednoduše si jedním klikem vložte potřebné ingredience na svůj nákupní seznam. Navíc díky exkluzivním akcím s věrnostní aplikací hodně ušetříte. Zákazníci Albertu z Brna, Olomouce či Ostravy mají ještě jednu perfektní výhodu navíc – možnost online nákupu a rozvozu zdarma díky službě Albert Domů Zdarma.