Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Připravte se na jaro! Zkuste měsíční vynechání alkoholu a k tomu vyhrajte Škodu Enyaq iV a další zajímavé ceny

17. února 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

I přesto, že kalendáře ukazují teprve únor, jaro se nezadržitelně blíží a všichni se těší, až odloží kabáty. Připravte své tělo i mysl na teplé období. Měsíční vynechání alkoholu je perfektní příležitostí. Jednou z nejznámějších výzev je „Suchej únor“. Pokud se rozhodnete zřeknout alkoholu, nedělejte stejnou chybu s nealkoholickými nápoji. Věděli jste, že pouze 40 % lidí dodržuje správný pitný režim? Voda Natura chce toto číslo zvýšit, připravila proto soutěž o zajímavé ceny.

Autor: Coca-Cola Česká Republika s.r.o.

Průzkum pramenité vody Natura ukázal, že téměř 55 % respondentů v zimním období vypije denně jen 1,5 litru tekutin či méně. Každý osmý člověk dokonce nevypije ani litr tekutin za den. Podle lékařů by přitom měl denní příjem vody dosahovat nejméně dva až dva a půl litru dle věku a tělesné hmotnosti jedince. Řešení je přitom jednoduché. Při zakoupení 1,5 litrové rPET láhve Natura budete mít o svém pitném režimu skvělý přehled.

Během dodržování zdravé životosprávy se také zapojte do soutěže a vyhrajte ekologicky laděné ceny. Stačí pouze na webových stránkách zadat kód, který naleznete pod víčkem vody Natura.  Unikátní bílé víčko vám pomůže soutěžní láhve lépe rozpoznat. Mezi hlavní výhry patří osobní elektrický automobil Škoda Enyaq iV či udržitelné šaty od Josefíny Bakošové. Dále můžete hrát o plátěné tašky, gymsack nebo sportovní láhve. Více informacích naleznete na natura.coca-cola.cz/soutez.

Důležitost pitného režimu i v zimě

Téměř každý ví, že dodržování pitného režimu je klíčová věc pro naše zdraví. V případě nedostatku vody dochází k pocitu žízně, přijdou na řadu bolesti hlavy a únava. Časté jsou také problémy s přemýšlením a zhoršená nálada. Mohou se objevit i další obtíže, které nejsou na první pohled patrné. Pitný režim bychom tedy rozhodně neměli podceňovat.

Průzkum pro značku přírodních pramenitých vod Natura ukázal, že téměř 60 % lidí si nedává pozor na to, kolik během dne vypije tekutin. Někteří z nich mají pocit, že pijí dostatečně, téměř čtvrtina lidí ale ví, že tekutin přijímá málo, přesto si pitný režim nehlídá. V teplých letních měsících nás přirozená žízeň nutí pít častěji, sklouznout k nedostatku tekutin je proto snazší v zimě. Průzkum ukázal, že téměř 55 % respondentů v zimním období vypije denně jen 1,5 litru tekutin či méně. Každý osmý člověk dokonce nevypije ani litr tekutin za den.

Řešení je přitom jednoduché. Při zakoupení 1,5 litrové rPET láhve Natura budete mít o svém pitném režimu skvělý přehled. Již v průběhu dopoledne by minimálně polovina láhve měla být prázdná. Zkuste i vy ve své životosprávě udělat změnu, sledujte pozitivní změny ve svém těle a vyhrajte zajímavé ceny.

Autor: Coca-Cola Česká Republika s.r.o.