Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Sháníte dárek na poslední chvíli a nechce se vám stát fronty v obchodních centrech?

20. prosince 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Vánoce se kvapem blíží, a proto nastal čas, kdy je třeba vybrat vánoční dárky pro vaše nejmilejší. Nechce se vám stát fronty v obchodních centrech? V Lázních Poděbrady pořídíte dárky snadno a rychle z pohodlí domova. Darujte pod stromeček ten nejkrásnější dárek - poukaz na zdraví v tradičním prostředí lázní.

Lidé si často myslí, že lázně jsou jen pro nemocné. To je ale omyl! Několikadenní pobyt v poděbradských lázních zaručí spoustu skvělých zážitků. Poděbrady totiž nabízejí nespočet možností, že si zde na své přijde milovník relaxu a gastronomie, zvídavý výletník, zamilovaný pár, rodina nebo třeba aktivní sportovec. Někdo ale nehledá tolik akce a raději se nechá hýčkat spoustou zeleně, kterou skýtá lázeňský park s proslulými květinovými hodinami. Romantické prostředí láká k procházkám, které můžete proložit návštěvou mnoha restaurací, kaváren a cukráren. Prohlédněte si tipy na vánoční dárky a darujte poukaz na odpočinek v lázních.

Dárek pro babičku nebo dědečka

Autor: Lázně Poděbrady

Hledáte dárek pro prarodiče a chcete jim dopřát veškerý komfort? Zvolte Lázně Poděbrady - vynikající dostupnost autem, vlakem i autobusem, lázeňské hotely s výtahem, restaurací a procedurami v budově hotelu. Aby o ně bylo obzvláště postaráno, lázeňský lékař zkontroluje jejich zdravotní stav a vhodnost stanovených procedur.

Prohlédněte si nabídku pobytů pro seniory zde.

Dárek pro rodiče

Autor: Lázně Poděbrady

Obdarujte vaše rodiče za všechnu péči o vás. Dárkový poukaz na relaxační víkend je rozhodně ten pravý dárek.

Prohlédněte si nabídku pobytů zde.

Dárek pro partnera / partnerku

Autor: Lázně Poděbrady

Stále nevíte, jaký dárek by potěšil vaši drahou polovičku? Darujte společný zážitek, který prohloubí vaši lásku. Relaxační procedury a hotelové ubytování s výbornou gastronomií vás rozhodně potěší. Udělejte radost své spřízněné duši a vydejte se společně za relaxací a nezapomenutelnými zážitky. Dopřejte si lázeňskou péči v lázních s tradicí od roku 1908. 

Prohlédněte si nabídku pro partnera / partnerku zde.

V roce 2022 bude opět zařazen úspěšný víkendový Pobyt pro ženy s lekcemi latino tance.

Prohlédněte si nabídku pobytů speciálně pro ženy zde.

Autor: Lázně Poděbrady

Dárek pro milovníky kulturních zážitků

Autor: Lázně Poděbrady

Každoročně také pořádáme lázeňské pobyty obohacené o koncerty známých českých interpretů. V lednu 2022 jsme pro vás připravili víkendové a týdenní pobyty s koncerty stálic české hudební scény. Užijte si vy nebo vaši blízcí pobyt s koncertem Marie Rottrové, první dámy českého soulu.

Prohlédněte si nabídku pobytů s kulturou zde.

Dárek pro všechny

Jedním z nejoblíbenějších pobytů z naší nabídky je Pobyt šitý na míru, kde vše připravíme podle vašich představ od ubytování přes typ stravování až po procedury.

Autor: Lázně Poděbrady

Stále nevíte, který pobyt by se nejvíce líbil? Máme pro vás řešení

Pokud máte obavy, že se netrefíte do vkusu, můžete zakoupit poukaz na vámi zvolenou hodnotu, napsat vzkaz pro obdarovaného, kontakt na vás a zaplatit platební kartou přes platební bránu. Po zaplacení vám ihned zpřístupníme dárkový poukaz a vy si jej můžete vytisknout a darovat vašim blízkým.