Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Zábava, která potěší celou rodinu: Vydejte se do pohádky!

Zábava, která potěší celou rodinu
27. prosince 2021 | 06:00

Vánoční svátky jsou za námi a spolu s nimi i shon a napětí, jestli všechno vyjde podle plánu. Chtělo by to nějaké odreagování, při kterém se budete cítit jako v pohádce, říkáte si? Máme pro vás inspiraci na zábavu pro celou rodinu.

Vezměte své nejbližší na výlet do pohádkového světa včelky Máji, Vilíka a Vikinga Vika. V unikátním zábavním parku si užijete dvanáct tematických atrakcí pro malé i velké. Báječné občerstvení si vychutnáte v restauraci uvnitř obřího stromu a z obchůdku se spoustou hraček si domů odnesete oblíbené postavičky na památku. V Majalandu Praha si budete připadat jako v pohádce!

První zábavní park Majaland Praha u nás vyrostl v těsné blízkosti letiště, otevřel se 27. prosince a díky ploše téměř devět tisíc metrů čtverečních jde o vůbec největší krytý zábavní park s celoročním provozem v tuzemsku. To vše v duchu pohádkového dobrodružství s včelkou Májou, Vilíkem a Vikingem Vikem.

Video se připravuje ...
Ach, ti tatínci: Když má maminka volno ... • VIDEO: Videohub

Mezi hlavními lákadly nechybí mezi nimi 220 metrů dlouhá horská dráha, na které se každou hodinu sveze až 550 lidí rychlostí 40 kilometrů v hodině, až deset metrů vysoké kolotoče, třiatřicetimetrová skluzavka, obří houpačky či autodrom. Těmito atrakcemi to ale rozhodně nekončí. „Majaland Praha je zábavní park se vším všudy. Vedle atrakcí proto nabídne třeba i dětské divadlo, hračkářství a restauraci. A také úplně fantastickou příležitost, jak oslavit narozeniny, uspořádat párty nebo si užít koncert dětských idolů,“ vysvětluje ředitel projektu Majaland Praha Otto Jerman.

Majaland Praha je součástí outletového a zábavního centra POP Airport, které najdete v blízkosti pražského ruzyňského letiště. Vydat se můžete i na unikátní expedici mezi velikány druhohor do Dinosauria Muzeum Prague, objevit krásu více než 200 ikonických automobilů a motocyklů v Classic Cars Gallery nebo si vychutnat oběd na zastřešené terase při sledování přistávajících letadel.

Autor: REDAKCE