Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Sázející z Prahy si ve Sportce přišel na necelých 94 milionů korun! Co s desítkami milionů udělá?

21. června 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Představte si, že se takhle jednou v pátek odpoledne zastavíte u čerpací stanice, natankujete a při placení si, stejně jako už tolikrát dříve, koupíte tiket do loterie. Dorazíte domů, s partnerkou si povyprávíte o běžných událostech dne a po večeři si zkontrolujete, zda se na vás neusmálo štěstí. A ono se usmálo, navíc opravdu zeširoka! Právě jste totiž ve Sportce ulovili jednu z nejvyšších výher, co kdy padla.

Přečtěte si také: Český sázející vyhrál před týdnem v Eurojackpotu 70 milionů. Jaké sny si začne plnit?

Něco podobného se před pár týdny stalo padesátníkovi z Prahy, když mu šestý sloupeček plného tiketu náhodných čísel včetně Šance nadělil 93 838 035 Kč.  

Nevynechá žádné slosování

„Tehdy jsem byl v obrovském šoku. Nebudu lhát - měl jsem strach, že to ani nerozdýchám,“ smál se šťastný výherce, když za námi dorazil do budovy Sazky. „Pravidelně sázím deset let a dokonce jsem už několikrát vyhrál. Nejvíc to bylo zhruba 22 000 Kč, což mi tehdy udělalo velkou radost, ale s tímhle se to srovnat nedá,“ dodal nový multimilionář

Bezmála 94 milionů přinesla muži čísla 17, 20, 22, 42, 48 a 49. Ten večer si je musel několikrát zkontrolovat, než svému štěstí konečně uvěřil.  

Bydlení, auto i charita

„Hodně se mi ulevilo. S partnerkou se konečně přestěhujeme do lepšího bydlení, nebudeme se muset bát o své finanční zabezpečení a já si navíc pořídím své vysněné auto,“ uvedl muž a vzápětí dodal, že půjde o Ford Mustang.

O výherní částku se ale hodlá i podělit. Už nějaký čas pravidelně přispívá na opuštěná a zraněná zvířata a nyní má díky Sportce možnost obdarovat organizaci mnohem vyšší částkou, než jakou si mohl dovolit doposud.  

„Určitě budu sázet dál!“

Na otázku, zda se o tiket bál, odpověděl bez jediného zaváhání. „Jasně, že jsem o něj měl strach. Vůbec nevím, co bych dělal, kdybych ho ztratil,“ řekl výherce. „Proto jsem si ho raději schoval do starého videopřehrávače. Ten by nikdo asi nechtěl ani ukrást,“ dodal se spikleneckým úsměvem.

Ještě než jsme se s výhercem rozloučili, prozradil nám, že výherní tiket rozhodně nebyl jeho poslední a chystá se sázet i nadále.

Také toužíte po milionové výhře? Zkuste štěstí a  klikněte si pro tiket na tento odkaz.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.