Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nové funkce chytrých televizí, které oceníte

30. září 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Společnost TP Vision, výrobce televizorů Philips, se zaměřila na většinové požadavky zákazníků a nabízí modely série 7304 nesoucí v podtitulu název The Performance Series.

Řada The Performance Series má všechny oblíbené funkce i moderní provedení ve vysoké kvalitě a perfektně tak zapadne do vašeho domova. Nechybí ani Philips televizím vlastní třístranná technologie Ambilight, s níž si můžete vychutnat přehlídku barev a dění na obrazovce i daleko za její hranice. Vybírat můžete až ze 7 úhlopříček za ceny, jež vás příjemně překvapí. Seznamte se s „Tím pravým" televizorem, který má vše. 

Výkon na přání

Průzkumy ukazují, že většina zákazníků sice nepotřebuje ty nejnovější obrazové technologie, ale ani nechce slevit na kvalitě, a nehledá proto tu nejnižší modelovou řadu. Právě proto Philips TV vyvinul sérii 7304 – střední třídu televizorů, která nabízí ve své cenové hladině vysokou obrazovou kvalitu, nejžádanější funkce a technologie a usnadňuje vám tak výběr nové televize.   

Například model 55PUS7304 vám nabízí:

  • Obrazový procesor P5
  • Rozlišení 4K HDR
  • Třístrannou technologii Ambilight
  • Direct LED podsvícení
  • Dolby Vision a Dolby Atmos – obraz i zvuk jako v kině
  • Operační systém Android TV a chytré funkce
  • Systém Natural Motion pro plynulý obraz i během scén s rychlým pohybem
  • Technologii Micro Dimming PRO k optimalizaci kontrastu
  • Podporu HLG, HDR10 i HDR10+

Detaily, které oceníte

Philips TV se při vývoji televizorů zaměřuje nejen na výkon, ale i na praktické a estetické detaily, jež oceníte. Série 7304 má středový otočný podstavec, díky kterému si televizor můžete postavit i na výrazně menší stolek, než je samotná šířka televizoru, a natočit dle potřeby. Stojan i tenký rám jsou vyrobeny z kovu v evropském designu a televizor tak skvěle zapadne do vašeho moderního bydlení.

Rodinné hádky o hlasitost televize jsou díky možnosti nezávisle regulovat hlasitost reproduktorů televize a připojených sluchátek u konce. S řadou 7304 si ten člen domácnosti, který preferuje vyšší hlasitost, může ve sluchátkách nastavit zvuk jen pro sebe, zatímco zbytek rodiny má zvuk na příjemné úrovni. Hráči konzolových her zase ocení nízkou latenci, která se v režimu Hra pohybuje pod 25 ms.

Na výběr je až ze 7 úhlopříček: 43, 50, 55, 58, 65, 70 a 75 palců (75palcová verze nese označení 7354). Úhlopříčky jsou odstupňované s menšími rozdíly mezi jednotlivými velikostmi, než je běžné, aby si mohl vybrat skutečně každý. Televizor je dostupný od 14 499 Kč za model v úhlopříčce 43“ (43PUS7304) a za 19 999 Kč v úhlopříčce 55“ (55PUS7304).

Vyberte si „Ten pravý“!