Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Leoš Mareš na FAMILY OPEN FESTU. Už tuto sobotu!

4. června 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Již tuto sobotu 8. června v 10:00 hodin ožije Metropole Zličín celodenním festivalem FAMILY OPEN FEST, který nabídne bohatý program doslova pro celou rodinu! Hlavní hvězdou není nikdo jiný, než LEOŠ MAREŠ a jeho show pod širým nebem vypukne přesně ve 20:00 hodin!

Předcházet mu budou skvělá hudební vystoupení – v 16:00 Marpo & TroubleGang, nejpopulárnější český rapper, který jako první na české scéně vyprodal O2 arenu a v 18:00 se mikrofonu ujme Tonya Graves, americká pop & blues zpěvačka s nezaměnitelným hlasem, držitelka několika ocenění Anděl. Role moderátora se zhostí – se šarmem a humorem sobě vlastním – Patrik Hezucký!

Děti se mohou těšit na tradiční pouť s kolotoči, střelnicí i cukrovou vatou, extreme simulátor nebo autodrom – LUNAPARK TŘÍSKA přijel na Zličín již 1. června na Den dětí a je tedy v plném proudu! Pro menší ratolesti je připraven POHÁDKOVÝ LES, animační hra složená z 8 stanovišť v podobě různých pohádkových postav umístěných napříč Metropolí Zličín.
Po splnění drobných úkolů samozřejmě na všechny děti čeká zasloužená odměna.

Hlavní atrakcí pro děti – a možná i pro mnohé rodiče J – bude interaktivní ZTRACENÁ ŠMOULÍ VESNIČKA s oblíbenými živými maskoty Taťkou Šmoulou, Šmoulinkou a Koumákem v životní velikosti! Děti mohou navštívit laboratoř taťky Šmouly, Šmoulinky „beauty salon“ s malováním na obličej, Šmoulí kuchyňku s dílničkami a kinetickým pískem, hudební studio, sportoviště, nebo Gargamelovu klec (fotokoutek). Spolu s živými maskoty Taťkou Šmoulou, Šmoulinkou a Koumákem, budou hravým programem a soutěžemi provázet Majda a Petr z Kouzelné školky.

Šmoulové
Autor: Metropole Zličín

Chybět nebude ani sportovní aréna DECATHLON, rozsáhlá FOOD ZÓNA s ochutnávkou domácí i zahraniční gastronomie, HAIR & BEAUTY KOUTEK nebo dětský koutek TIME OUT, kde si vaše ratolesti pohrají s dalšími malými kamarády, hodnými tetami, a především velkou spoustou plyšáků.

V průběhu celého dne mohou návštěvníci využít fantastických slev a akčních nabídek! Proto neváhejte, přijměte pozvání na FAMILY OPEN FEST a užijte si parádní den s Metropolí Zličín!

Akce začíná v 10.00 hod. a nezapomeňte – metro a autobusy staví pár minut od parkovací plochy Metropole, která je hlavním centrem dění, takže se nejen vyhnete problému s parkováním, ale hlavně budete moci bez omezení ochutnat všechny připravené gastronomické lahůdky.

Partneři festivalu: PRE, Decathlon, Česká spořitelna, Klenoty Aurum, Barber‘s Wife, Hair Fashion Point, Cheetos, Daily Fitness, Pompo, Dětský koutek Time Out, Knihy Dobrovský, Time Out, Víno Stávek, Oxalis 
Mediální partner festivalu: Blesk pro ženy