Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Orbit už podruhé oplácí úsměvy, zapojte se i vy!

8. května 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Úsměv je někdy to nejkrásnější, co vás během dne může potkat, speciálně ten dětský. Ne všechny děti ale mají k úsměvu důvod, proto se značka Orbit již podruhé rozhodla chránit úsměvy ohrožených dětí z SOS dětských vesniček, a to nejen prostřednictvím správných návyků dentální hygieny, ale i osobního rozvoje dětí. Ambasadorkou usměvavé kampaně se znovu stala Iva Kubelková a aktivně se do ní zapojit můžete i vy. Kampaň „Oplať úsměv“ startuje již 8. 5. a až do 18. 6. 2017 věnuje značka Orbit 1 % z ceny každého v tomto období prodaného výrobku na ochranu zdravého úsměvu a sebevědomí dětí z SOS dětských vesniček. Koupí přispějete na úsměvy dětí a zároveň si můžete připomenout, jak důležité je oplácet úsměv, například i pod hashtagem #oplatusmev. Více informací i aktuální stav vybraných peněz lze sledovat na www.oplatusmev.cz.

Po velmi úspěšném prvním ročníku kampaně „Oplať úsměv“ se značka Orbit v letošním roce opět s radostí spojila s SOS dětskými vesničkami, aby tak pokračovala nejen v edukativní činnosti na poli dentální hygieny, jejíž jsou žvýkačky bez cukru nedílnou součástí, ale nově se zaměřila také na oblast osobního rozvoje dětí. V duchu hesla „zdravým úsměvem ke zdravému sebevědomí“ bude značka Orbit v rámci kampaně vzdělávat děti i sociální pracovníky v oblasti správné péče o chrup a svou pozornost zaměří také na zdravé sebevědomí dětí, jež je se zdravým úsměvem velmi úzce spjato. Vytvořeny byly speciální Orbit omalovánky a dětská knížka s originálními ilustracemi, s jejichž pomocí děti krok za krokem objeví jednoduchost správné péče o chrup, zároveň podpoří jejich kreativitu a fantazii.

Autor: Mars Czech s.r.o.

Děti a sociální pracovníci se v rámci kampaně „Oplať úsměv“ zúčastní dentálních workshopů, díky nimž si děti osvojí správné návyky dentální hygieny, a navíc získají potřebné pomůcky pro dentální péči v podobě dentálních balíčků. To vše nad rámec darované částky.

Samotné shromážděné finanční prostředky pak poputují nejen na vybavení nízkoprahového centra SOS Kajuta včetně vybavení koupelen, ale také na jeho celoroční provoz a mzdové náklady sociálních pracovníků, kteří pro děti zajišťují chod programů zaměřených na rozvoj sociálních dovedností včetně péče o zdraví a dentální hygienu i smysluplné využití volného času.