Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Poslední šance na plný výkon!

Vysavač Miele Cat&Dog
3. května 2017 | 11:31
Prezentace klienta |

Od 1. září 2017 vstupuje v platnost další stupeň úrovně energetické náročnosti, který redukuje výkon vysavačů. Od tohoto data se mohou vyrábět pouze vysavače se jmenovitým příkonem < 900 W.

Pro mnoho z nás jsou perfektní výsledky vysávání spojeny s vysokým sacím výkonem, jedná se však spíše o věc zvyku. Moderní přístroje si totiž i při nižším výkonu snadno poradí se všemi běžnými druhy podlahových krytin, ať už jde o parkety, laminátové podlahy či koberce. Už dnes nabízí Miele energeticky úsporné vysavače, např. s výkonem 800 W, jejichž skvělé výsledky nižší výkon nijak neovlivní.

Poslední šance pro milovníky vysokého výkonu

Těm, kteří však dávají přednost vysavačům s vyšším výkonem, nabízí Miele poslední šanci v podobě nových modelů Complete C3 Power a Complete C2 Power. Akční přístroje s výkonem 1 600 W se vyznačují proudově příznivým designem i efektivní podlahovou hubicí, a proto je výkon motoru optimálně přenášen do podlahové hubice. Vysavače disponují také motorem PowerLine, hodnotným integrovaným 3dílným příslušenstvím, velkým akčním rádiem nebo parkovacím systémem.

Vysavače Miele Power
Autor: Miele

Najděte si svůj optimální přístroj

Miele má ve svém portfoliu opravdu širokou nabídku vysavačů. Svůj přístroj zde najdou domácnosti s alergiky, milovníci čtyřnohých mazlíčků nebo majitelé bytů s dřevěnými podlahami. Ti ocení např. aktuální model Complete C3 Power v elegantní mandlové barvě, vybavený parketovou hubicí a XL parketovým kartáčem vhodným pro velké plochy. Kartáč má měkké štětiny, a tak je k podlahám velmi šetrný. Komfort doplňují nášlapná tlačítka nebo otočný kloub pro snadné a flexibilní ovládání. 

Perfektní výsledky zajistí dokonalá souhra všech komponentů

Optimální péči o podlahy, koberce či čalouněný nábytek mohou zajistit pouze přístroje, jejichž komponenty jsou dokonale sladěny. Kromě výkonu je to především filtrační systém, kvalitní motor a použité materiály nebo design pro ideální vedení vzduchového proudu.

Kvalita Miele nezná kompromisy

Kvalita není pro Miele prázdným pojmem, a proto procházejí přístroje velmi náročnými zkouškami, např. na životnost až 20 let. Vysavače musí v běžném domácím provozu vydržet mnohonásobný přejezd přes dveřní prahy i spoustu nárazů. Crash test je tomu podrobuje dokonce 16 500× za sebou – mimořádnou odolnost tak musí prokázat opláštění i pojezdová kolečka. Testuje se také životnost motoru, navíjení kabelu, hadice nebo rukojeť. Díky pověstné spolehlivosti pravidelně obsazují přístroje Miele stupně vítězů v prestižních nezávislých spotřebitelských testech po celém světě. 

Více informací se dozvíte na www.miele.cz.