Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jak na nákup povlečení. Poradíme vám!

10. října 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Hezká a dobře zařízená ložnice je zárukou toho, že se nám tam bude dobře odpočívat. Pro dobrý spánek je nutné vybrat pevnou matraci a kvalitní ložní prádlo. V obchodech dnes narazíte na rozmanité motivy i materiál. Jak se vyznat v nabídkách lůžkovin a co nyní frčí, to se dozvíte v tomto článku.

Povlečení podle posledních trendů

Už je to tak. I v případě bytového textilu určují výsledný design poslední výkřiky módy, a protože povlečení umožňuje velký prostor pro fantazii, můžete si vybrat téměř jakýkoliv vzor, který vás napadne. Aktuálně letí retro vzory s typickými proužky nebo puntíky, neprohloupíte ale, když své lože obléknete do jemného povlečení s florálními vzory.

Autor: Violet Moon

Bavlna na tisíc způsobů

Kvality, jež bavlněné povlečení nabízí, jsou zcela jistě důvodem, proč je stále jedničkou v oblíbenosti lůžkovin. Dobrá prodyšnost, schopnost absorbovat vlhkost a na dotek příjemný materiál je přesně to, co vyhovuje většině spotřebitelů. S bavlnou se však můžete setkat v dalších variantách. Jednou z nich je například krepové povlečení, které se pyšní výše zmíněnými vlastnostmi, a navíc jej není třeba žehlit.

Připravte se na zimu

Zima je obdobím, kdy více odpočíváme, a co si budeme povídat, potřebujeme i mnohem více tepla. Ideálním řešením pro toto období je povlečení mikroplyš. Svým povrchem připomíná hebké kožíšky plyšových hraček a má mimořádně hřejivé vlastnosti. Ani údržba tohoto povlečení není nijak složitá, velmi rychle schne a nevyžaduje žehlení.

Autor: Violet Moon

Vítejte ve světě živých vzorů

Pokud vám tradiční dezény nestačí, nezoufejte. Můžete se totiž poohlédnout po 3D povlečení. Ani v tomto případě se fantazii meze nekladou, a tak je na vás, zda si na svou postel pořídíte oblíbené vzory světových metropolí, zvířat, přírody a dalších motivů. V každém případě bude vaše ložnice originální a působivá.

Autor: Violet Moon

Ať už se rozhodnete pro jakékoliv ložní prádlo, nezapomeňte jej nakoupit u ověřeného prodejce, jakým je například internetový obchod RodinneBaleni.cz. Právě zde vás čeká velký výběr bytového textilu, zajímavé akce a proškolený personál, který vám vždy ochotně poradí.

 

 

Související články