Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

S dětmi za sněhem a zábavou do Rakouska

12. září 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Máte děti a rádi byste je vzali na lyže? Namiřte si to do Rakouska, kde se na rodiny s dětmi specializují. Budete překvapeni širokou nabídkou vyžití!

Prakticky ve všech rakouských areálech najdete zázemí pro děti. Ať už se jedná o školku lyžování, kde se děti zábavnou formou učí lyžovat, tak o svahy určené dětem. Chcete-li dát dítě do školky, dopředu si zjistěte, zda mají ve středisku česky mluvícího instruktora. Ve většině případů tomu tak je.

Autor: CK Neckermann

Děti však nevydrží celý den lyžovat, a proto je lepší volit střediska s vyžitím i po lyžování. Ať už se jedná o sáňkařské dráhy, snowtubing, jízdu na saních taženými koňmi, noční lyžování, bazén, sauny… Rovněž je možné vybírat podle slev, například v lyžařském středisku Stubai lyžují děti do 10 let zdarma, na Goldeku do 6 let apod. Jednu z největších nabídek ubytování pro rodiny s dětmi v Rakousku má cestovní kancelář Neckermann, kde najdete jak levnější, tak velmi luxusní ubytování.

Doporučujeme…

Ferienhotel Kolmhof

Autor: CK Neckermann

Ferienhotel Kolmhof leží v centru obce Bad Kleinkirchheim v Korutanech, těsně pod sjezdovkou. Zdejší lyžařský areál nabízí více jak 100 km sjezdovek pro začátečníky i pokročilé. 1 km od hotelu se nachází běžecká stopa Römerloipe, v těsné blízkosti pak dráha na curling, nebo zimní turistické stezky. Zajít si můžete i do veřejných termálních lázní, ale hotel disponuje vlastním wellness, které je pro hosty zdarma. Najdete v něm venkovní vyhřívaný bazén, bylinkovou nebo finskou saunu, parní lázeň nebo vířivku. Nechybí dětská herna a k zapůjčení jsou dětské postýlky. Velkou výhodou je, že s dvěma platícími rodiči má dítě do 12 let pobyt zdarma. Určitě vám zachutná i místní kuchyně, snídaně probíhají formou bohatého bufetu, večeře o pěti chodech se servírují.

Cena za osobu od 4 306 Kč za 2 noci s polopenzí

Hotel Sonnhof

Autor: CK Neckermann

hotelu Sonnhof vyrazíte na lyžích rovnou na sjezdovku skiareálu Rauris a zase se na lyžích vrátíte. To samé platí i o běžkách. Lepší polohu hotelu byste jen těžko hledali. V restauraci ochutnáte místní produkty formou bufetových stolů jak při snídani, tak při večeřích. V hotelu si můžete zaplavat v krytém bazénu, anebo si zajít do sauny, vše je v ceně. Pro děti je k dispozici herna s šipkami, stolním fotbálkem nebo stolním tenisem. Velkou výhodou je, že s dvěma platícími rodiči má dítě do 8 let pobyt zdarma.

Cena za osobu od 3 630 Kč za 3 noci s polopenzí