Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Diář maminky: Čekání na Báru

22. srpna 2016 | 16:52
Prezentace klienta |

Olympiáda je již za námi a pro český tým dopadla více než úspěšně. Čeští sportovci vybojovali 10 medailí. Jeden cenný kov má na svědomí i naše rekordmanka v hodu oštěpem Bára Špotáková, která je zároveň ambasadorkou společnosti Procter&Gamble. V rámci kampaně Děkuji, maminko jsme její boj o medaile sledovali z druhé strany, z pohledu její maminky. Jak pokračuje čekání na historicky nejúspěšnější oštěpařku?

Pondělí 22. 8.

V Riu už je sice po všem, ale u nás doma to pořád žije. Bára zabojovala a má bronz. Jsem na ní opravdu hrdá a nemůžu se dočkat, až dorazí. Nejvíc se na ni ale těší Janek, po každém probuzení se nepřestává ptát, kdy přijede maminka. I to je jeden z důvodů, proč u mě stále přetrvává nervozita, přestože má Bára své finále za sebou. Naštěstí se všichni už jen jednou vyspíme a přivítáme naší šampionku.

Autor: iSport

Nejsem ale nervózní jen já. Janek nemůže dospat, to je jasné. Ale mám pocit, jako kdybych svou nervozitu přenášela i na Kevinu, Bářinu fenku. Vedle toho na mě padá i únava z toho všeho. Už se na Báru opravdu těším, až ji obejmu a pogratuluji. Už zítra. Snad doletí v pořádku.

#Rio2016 #TYM #DekujiMaminko