Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Žehlení neřešte. Z nových sušiček je prádlo jako vyžehlené

23. listopadu 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Všemi deseti byste sáhli po něčem, co by vám ulevilo od práce a přidalo víc času pro sebe? Tak proč už jste si dávno nepořídili sušičku prádla od Euronics? Vždyť ta vás zbaví nejen věšení prádla na sušák, ale i žehlení, ba dokonce také alergií. Ať už sušíte prádlo vevnitř, kde vznikají plísně, nebo venku, kde je spousta pylu. A že nemusíte žehlit? Tak to je snad ta největší výhra pro každou hospodyňku. Už kvůli tomu stojí za to si sušičku od Euronics pořídit. Jistě chcete vklouznout do nažehleného a měkkého oděvu. A to také vklouznete. Tkaninám zůstane tvar i pružnost. Sušičky totiž umožňují šetrné sušení optimalizované přesně pro váš typ prádla. Stačí zvolit správný program.

S moderní sušičkou máte menší spotřebu jistou

Ptáte se, na kolik peněz vás takové sušení vyjde? Nemějte obavy, fenomén nejúspornějších spotřebičů zavládl i u sušiček. Můžete si vybrat z nepřeberného množství sušiček energetické třídy A až A+++ dle údajů uvedených na energetickém štítku každého spotřebiče. Ale to není zdaleka vše! Věděli jste, že sušička prádla vám pomůže také od plísní a alergií, které vznikají nejen při sušení uvnitř? Už nebudete muset sušit prádlo v deštivých dnech doma na sušáku. Vyberte si z kvalitních sušiček prádla, které přinášíme, a zajistěte celé své rodině dokonalé pohodlí.

Sušičky, které mají jemnost i 6. smysl

Chcete si pořídit sušičku, se kterou to má smysl? Vyberte si sušičku vybavenou 6. smyslem z naší nabídky. Například inteligentní sušička prádla Whirlpool AZA 799 s technologií 6. smysl Aircase si sama nastaví teplotu podle jemnosti prádla. Kvalitní sušičky německé značky Bosch zase nabízí speciální programy určené na vlnu, ručníky i pro sušení péřového oblečení. Vyzkoušejte třeba tiché sušičky prádla Bosch WTW83460BY a WTW85460BY. Obě vynikají velkým LED displejem a vnitřním LED osvětlením bubnu. Skvělou technologii nabízí rovněž sušička prádla AEG Lavatherm T86589IH3C, která díky systému ProTex dokáže bezpečně usušit i ty nejchoulostivější tkaniny. Už se nemusíte bát o porušení vašeho jemného spodního prádla. A co teprve obavy z toho, že se vaše oblečení srazí? Ty také můžete odhodit. Sušička je natolik šetrná, že suší na nižší teplotu, proto žádné sražení nehrozí. S AEG Lavatherm T86589IH3C navíc získáte zároveň 10 let záruku na její bezkonkurenční invertorový motor. 

Pračko-sušička zabere méně místa

Máte malou koupelnu a vaši domácnost obývají pouze dva lidé, což jste vy a váš partner? Pak je pro vás tím nejlepším řešením pračka se sušičkou v jednom. Nevíte však, kterou si vybrat, abyste dosáhli co nejlepší kvality, funkčnosti a úspory? Pak je rada snadná. Vsaďte na automatickou pračku se sušičkou Indesit XWDE 961480X WSSS EU. Dokáže monitorovat stupeň vlhkosti a zastavit buben, jakmile je prádlo perfektně vysušené. Obáváte se, že to bude dlouho trvat a vy se načekáte, než si svůj oblíbený oděv oblečete? S programem Rychlé praní na nic čekat nemusíte. Za pouhých 45 minut už si prádlo můžete obléct! Jemné praní navíc zachová barvy krásně syté. Vyzkoušejte i sportovní programy, které jsou perfektní třeba pro obuv. A co teprve program speciálně uzpůsobený k odstranění zápachu! Chcete z vašeho oblečení dokonale odstranit cigaretový pach? To se vám podaří jedině díky novým pohybům bubnu pračky se sušičkou Indesit XWDE 961480X WSSS EU a přidaným mácháním na konci praní. 

Sušička pročistí váš domov od plísní i alergií

Jedním z nečastějších alergenů, které nám všem komplikují život a zatěžují dýchací cesty, jsou plísně a jejich spory. Ty se šíří vzduchem podobně jako prach a usazují v našich dýchacích cestách, kde způsobují alergické reakce vrcholící až v astmatické záchvaty. Sušička prádla vám může od těchto problémů značně ulevit. Zkrátka sušením oblečení v sušičce se vyvarujete vzniku plísní doma a ochráníte prádlo před plísněmi venkovními. Ani pověšením prádla ven v období pylové sezóny si nikterak nepomůžete. Prádlo na sebe snadno nachytá spory venkovních plísní, a ty mohou být pro alergiky daleko větší zátěží. A co sušení prádla uvnitř? Tím si doma zvyšujete vlhkost a zapříčiňujete se o vznik plísní přímo v prostředí, kde jíte, spíte, zkrátka žijete. Nahlédněte do nabídky sušiček a vyberte tu nejvhodnější pro váš domov. 

Více informací na Euronics.cz