Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Převládá v tobě drsňačka, nebo jemná žena?

16. března 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Nebály se jít ve svém životě za svým a dokázaly tak zbourat zažité stereotypy. Projekt „Ženy jinak. Jakože, cože?!“ je věnován ženám, které zastávají netradiční role. Díky němu si můžeš sama vyzkoušet, jaké to je být například dobrodružkou, bojovnicí nebo silačkou. Zapoj se do jedinečné soutěže plné netradičních kombinací a vyhraj hromadu sladkých a luxusních cen.

Mužská práce v ženských rukách? Jakože, cože?!

V minulosti vzniklo několik předsudků, díky kterým jsou ženy dodnes pasovány výhradně do role matek, milujících partnerek a hospodyněk. V současnosti však lze nalézt také několik takových, které tomuto společenskému nátlaku nepodlehly a nebály se experimentovat. Jeřábnici, svářečku, pákařku, hokejovou brankářku, kormidelnici a cestovatelku spojují jejich neobyčejné životy.

Autor: Milka

Inspiruj se, vyfoť selfie a hraj o ceny

Vyfoť se v netradiční roli a soutěž o all inclusive víkend v pražském ONE ROOM HOTELu v Žižkovské věži! Selfie je fotografie, kterou se sama vyfotíš tak, že na sebe namíříš objektiv svého fotoaparátu nebo chytrého telefonu. Přímo z mobilu nebo z počítače vlož svou selfie do odpovídající kategorie na http://www.troufnisinajemnost.cz/selfie/ a jsi ve hře o vysněné ceny.

Autor: Milka

Nezapomeň, že bys na každé fotce měla být v jedné z netradičních rolí, které reprezentují ambasadorky tohoto projektu. Čokolády Milka může získat každý, luxusní víkend plný adrenalinových zážitků získají jen ty, které splní všechny výzvy a poodhalí svou jemnou stránku.

Autor: Milka

Víkend plný adrenalinových zážitků v pokoji 70 metrů nad zemí!

Pobyt plný přepychu a jedinečných výhledů na celou metropoli čeká na hlavní vítězku této selfie soutěže. Do hotelu jí dopraví limuzína a výtahem vyjede téměř na úplný vrcholek pražské Žižkovské věže, kde bude mít absolutní soukromí. K pobytu navíc zdarma získá voucher v hodnotě 15 000 Kč na konzumaci v tamní restauraci nabízející lahodné speciality z celého světa. Kdo nezíská hlavní cenu, může každý týden vyhrát sladkou trofej v podobě balíčku čokolády Milka LU a Milka TUC, které symbolizují netradiční kombinace celého projektu.

Autor: Milka

Jak se do soutěže zapojit? Inspiruj se ambasadorkami a vytvoř své selfie v těchto 6 kategoriích:

Netradiční kategorie a Ženy jinak!

Kutilka – Kromě vařečky umí ženy obratně zacházet také s kladivem, šroubovákem nebo vrtačkou. Vezmi si do rukou kutilské nářadí a ukaž se v netradiční roli!

Krotitelka strojů – Jeřáby, bagry i další drsné stroje dokážou zkrotit i jemné ženské ruce. Vyfoť si selfie třeba i se závodním autem nebo motorkou a vyhraj!

Bojovnice – Dej najevo, že nejsi pokaždé tou křehkou ženou, která vše snese. Vyfoť se jako tvrdá bojovnice a ukaž, že dokážeš čelit opravdovým výzvám! Ať už jako policistka, hokejistka, vojačka nebo boxerka.

Dobrodružka – Objevovat stále nová místa a cestovat na vlastní pěst neumí jen muži. Pošli selfie ze svých cest nebo se prostě vyfoť s batohem, kompasem a mapou a odhal své dobrodružné já.

Silačka – Že i ženy mají pořádnou sílu, můžeš dokázat v této silácké kategorii. Přidej do této kategorie svou selfie z posilovny nebo třeba s činkou v ruce!

Jemná žena – Každá žena má jemnou duši. Posílej fotografie, kterými podtrhneš svou ženskou stránku a výhru máš nadosah.

Autor: Milka

Fashion bloggerky v akci!

I čtveřice blogerek Bloges Robes se zapojily do selfie soutěže a jejich fotky pro tebe mohou být skvělou inspirací. Mrkni se taky na fotky moderátorky a herečky Nikol Moravcové, stylistky Kristýny Poliček, modelky a vicemiss Míši Štoudkové nebo herečky Nikol Kouklové, které s námi už také soutěží. Vyzkoušej to i ty!

Více na www.troufnisinajemnost.cz.