Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bezzubá fenka Toast dobývá módní svět

29. ledna 2015 | 06:00

Stala se tváří jarní kampaně značky Karen Walker, návrháře Alexandra Wanga inspirovala k vytvoření tašky a na Instagramu má přes 158 000 fanoušků. Bezzubá fenka plemene Kavalír King Charles španěl jménem Toast s věčně vyplazeným jazykem vtrhla na strany módních magazínů, jako jsou Vogue, Harper´s Bazaar či Allure.

Za všechno může její paníček, newyorský novinář Joshua Onassis alias Fat Jew, který roztomilé fenečce založil profil na Instagramu @toastmeetsworld, kde sdílí její fotky v legračních outfitech.

“Toast je rozená hvězda,” říká. “Její vyplazený jazyk je vlastně něco jako piha Cindy Crawford nebo zadek Jennifer Lopez – poznávací znamení,“ dodává.

Toast zachránili před čtyřmi lety z množírny psů s papíry, kde rodila štěňata jako o závod. Majitelé těchto psích farem štěňata produkují bez ohledu na zdraví jejich matek, takže Toast přišla následkem neustálého rození a kojení štěňat o zuby.

Toast pózuje ráda.
Autor: Instagram/@toastmeetsworld
S páníčkem Joshuou Onassisem
Autor: Instagram/@toastmeetsworld

Toast v tašce od Alexandra Wanga
Autor: Instagram/@toastmeetsworld

 

V roce 2010 ji Joshua vzal s sebou na milánský Fashion Week, kde Toast okouzlila návrháře značky Balenciaga Alexandra Wanga a stala se jeho múzou.

S šéfredaktorkou magazínu Lucky Evou Chen.
Autor: Instagram/@toastmeetsworld

Krátce nato si získala také šéfredaktorku vlivného módního magazínu Lucky Evu Chen a nafotila pro něj módní editorial. Od té doby její fotografie obletěly celý svět a nedávno získala svou první komerční zakázku, když se objevila na reklamách značky Karen Walker.

Na Instagramu má fenka Toast 158 000 fanoušků.
Autor:  Karen Walker

“Toast je před kamerou přirozená, soustředěná a na rozdíl od většiny modelek poslouchá povely. Miluje převlékání, ale ještě více zbožňuje spánek a tacos,” říká Joshua. Dále si potrpí na náhrdelníky značky Statement, oblíbila si novou kolekci Moschino s motivy jídla a nikdy by na sebe nevzala nic od Marka Jacobse, protože se prý nepohodla s jeho bulteriérem Nevillem.