Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Facebook ženskýma očima: Stránky, které nadchnou vás i vaše kamarádky

  • Facebookové stránky, která vás budou k smrti bavit
    4. srpna 2014 | 12:00

    Oživte svůj Facebook! Vybrali jsme pro vás stránky, které vás pobaví, inspirují i poučí. Zaměřili jsme se na stránky určené nám, tedy ženskému publiku. Můžete vybírat z módních blogů, komixů, skutečných příběhů i hlášek ze života – v češtině i v angličtině.

  • Holcký řeči

    Holcký řeči nabízejí nezábavnější ženské hlášky
    Autor: Archiv
    Poměrně nedávno založená stránka sbírá ty nejzábavnější ženské hlášky a memy (vtipné obrázky s textem) po celém internetu, vybírá ty nejlepší a případně je překládá do češtiny. Najdete ji i na Twitteru.

    Facebook Twitter

  • Dopisy někam – nevím kam Luďkovi



    Smutný příběh mladé vdovy dojímá Facebook
    Autor: Archiv
    Pokud se ráda dojímáte, začtěte se do příběhu osamělé vdovy, která píše svému zesnulému muži dopisy na Facebooku. Tak se snaží vyrovnat s jeho předčasným odchodem a také s novou životní realitou.

    Facebook

  • Ema Mele Blog

    Holčičí blog, u kterého se budete válet smích
    Autor: Archiv
    Skvělý blog slečny Emy, která vždycky chtěla být spisovatelkou, ale čím je starší, tím míň si troufá. Jelikož ale oplývá mimořádným talentem vytvářet kolem sebe chaos, zažívá tragikomické situace, které by bylo škoda nevyprávět. Historky ze života sepisuje k pobavení kamarádů a CIA na Facebook, Twitter a blog. Umřete smíchy.

    Facebook Twitter Blog

  • Hlášky dětí

    Děrská upřímnost je odzbrojující
    Autor: Archiv

    Populární „hláškárna“, tentokrát zaměřená na nejmenší. Odzbrojující výroky dětí si získaly tisíce fanoušků již během prvního měsíce svého působení na síti. Správci vybírají hlášky z Twitteru, dalších sociálních sítí či z příspěvků fanoušků a z těch nejlepších vytvářejí memy.

    Facebook Twitter

  • Život podle Lucie


    Svět podle Lucie je nejúspěšnějším českým blogem loňského roku
    Autor: Archiv
    On-line „deníček“ bloggerky roku 2013 Lucie Van Koten je oddechové čtení pro každou příležitost. Na jejich FB stránkách najdete odkazy na čerstvé příspěvky blogu a další krátké postřehy ze života, který bere s fascinujícím nadhledem. 

    Facebook Blog

  • Czech Chicks



    Czech Chics nabízejí stylový pohled do života pražské smetánky
    Autor: Archiv
    České duo módních bloggerek Hanky (blondýna) a Veroniky (brunetka) představuje dva osobité přístupy k módě. Nahlédněte s nimi do stylového světa pražské smetánky.

    Facebook Blog

  • Aunty Acid (Anglicky)

    Kyselá tetička má na Facebooku přes 4,5 milionu fanouškků
    Autor: Archiv
    Postavička Aunty Acid baví Facebook a další sociální sítě již několik let. Pochází z grafického studia Geda Backlanda a má opravdu osobité názory na život.

    Facebook

  • Bev Ridge and Friends (Anglicky)

    Hločičí moudra v Angličtině
    Autor: Archiv
    Imaginární postava party girl Bev Ridge pochází ze stejné dílny jako Aunty Acid, ale komentuje svět z perspektivy retro paničky, kterou zajímají jen nové boty, party a koktejly. Její hlášky mají říz a většině porozumíte i s méně pokročilou angličtinou.

    Facebook 

  • The Sartorialist (Anglicky)

    Nejslavnější módní bloger světa
    Autor: Archiv
    Asi nejvlivnější módní bloger světa Scott Schuman fotografuje módu ulice stejně jako přehlídky haute couture. Fotografie bývalého nákupčího luxusního obchodního domu si získaly popularitu po celém světě a budou vám módní inspirací lépe než kdejaký módní časopis.

     Facebook

     

     

     

     

     

     

     

Diskuse ke článku
.