Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Víkendové grilování? Stihněte přípravu v klidu a pohodě

13. května 2014 | 14:19
Prezentace klienta |

Rodina Kantorových žije v domku se zahradou, která doslova vybízí k pořádání BBQ party. Přípravy bývají časově náročné, ale paní Tereza ví, jak vše v klidu zkoordinovat.

Čtvrtek

Sestra paní Terezy právě potvrdila pozvání na sobotní grilování. Dorazí i s manželem, dvěma dětmi a svou kamarádkou. Přípravy tedy mohou začít.

Pátek

Denní plán je nabitý: po práci vyzvednout děti, zabalit věci pro celou rodinu a absolvovat dvouhodinovou cestu za babičkou. V podvečer vypomoci s čím je potřeba, trochu poklidit, uspat děti, chvilku posedět u vína a spát. Paní Tereze zbývá jen chvilka času, kterou využije pro vyřízení nákupu potravin na zítřejší setkání. Potraviny objednává přes svůj chytrý telefon.

Sobota

Odpoledne kolem druhé hodiny zvoní domovní zvonek.

Tereza si od sympatického řidiče, který vystoupil z dodávky Tesco, přebírá veškeré ingredience, z kterých chce připravovat dnešní pohoštění. Využívat službu Potraviny on-line se rodina naučila asi před půl rokem
a nemůže si ji vynachválit. Vyřízení nákupu nebylo nikdy jednodušší a rychlejší.

V půl šesté zvoní sestra i s ostatními členy návštěvy. Vše je jako vždy dokonale přichystáno.

Službu Potraviny on-line, kterou zajišťuje společnost Tesco, již využívá přes 145 000 registrovaných zákazníků. Přidejte se mezi ně i vy. Více informací naleznete na www.itesco.cz