Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Kam na víkend nejen s dětmi? Využijte valentýnské slevy!

  • Užijte si víkend v páru i s ratolestmi.
    14. února 2014 | 10:15

    Jste do sebe čerstvě zamilovaní nebo už máte dávno po svatbě a perete se s rodičovskými povinnostmi? Tak nebo tak, neseďte tento víkend doma a vyrazte oslavit den svatého Valentýna. Klidně i s dětmi!

  • Praha

    Plavba
    Autor: plavby-vltava.cz
    Hlavní město vám samozřejmě nabízí spoustu radovánek, které si užijí spíš bezdětné páry (nebo ty, které si zajistí hlídání). V pátek i v sobotu můžete zavítat můžete na večerní valentýnskou plavbu po Vltavě, spojenou s romantickou večeří a sklenkou šampaňského. Unavené tělo zase nejlépe zrelaxujete v pivních lázních. Léčebné účinky zlatavého moku si užijete jak sólo, tak ve dvojvaně pro zamilované.

    Bobová dráha
    Autor: bobovadraha.cz
    Chcete si spíš trochu zařádit? Vezměte partnera a klidně i děti do Aquacentra Štuka, kde na vás čeká výhodná 50% sleva na vstupné pro všechny partnerské dvojice. Adrenalinový Valentýn prožijete také na bobové dráze na Proseku. Pokud nebudete mít žaludek na vodě, zakončete tento zážitek romantickou večeří. V případě objednání celého menu vás jízda na dráze vyjde na pouhých 30 korun. Navíc zde ochotně přivítají i vaše děti.

    Botanická zahrada Praha
    Autor: Botanická zahrada Praha-Troja
    I intelektuální páry a fanoušci kulturní zábavy si o Valentýnu přijdou na své. V botanické zahradě si za speciální valentýnské vstupné pro pár, užijete noční prohlídku tropického skleníku Fata Morgana. Národní galerie pak nabízí speciální vstupné 1+1 zdarma pro každý pár, bez ohledu na věk či pohlaví!
  • Morava a Slezsko

    Dalešická přehrada
    Autor: Czechtourism, www.wikipedie.cz
    Od soboty můžete ve Velké Bystřici v Restauraci u Zedníků navštívit výstavu obrazů dvou mladých výtvarnic, které vám dokážou, že láska prochází žaludkem. Nese totiž název Láska a dobré jídlo.

    Romantickou plavbu za výhodnou cenu 1+1 zdarma si na svatého Valentýna užijete i na Dalešické přehradě. Aktivnějším párům nabízí Nový Jičín valentýnské diskobruslení, probíhající na místním zimním stadionu.

    Brněnský hrad Špilberk
    Autor: ČTK
    Ani hrady nezůstávají pozadu! Zatímco Bouzov si pro vás připravil prohlídky, během nichž se dozvíte nejen historii hradu, ale i různé svatební zvyky a obyčeje a prohlédnete si místa určená k obřadům a k fotografování, brněnský hrad Špilberk nám připomíná, že jsou na světě i ti méně šťastní. Zve vás proto na valentýnskou aukci pro UNICEF, na které se budou dražit umělecké panenky vyrobené známými českými osobnostmi, jejichž výtěžek poputuje na podporu dětských očkovacích programů UNICEF.

    Zoo Ostrava
    Autor: ČTK, EPA, REUTERS
    Vaše děti pak o víkendu jistě ocení návštěvu Zoo Ostrava. Na zamilované páry zde v sobotu 15.února čeká mimořádné vstupné 1+1 zdarma, a také speciální komentovaná prohlídka o partnerském soužití zvířat.
  • Čechy

    Sauna
    Autor: Profimedia.cz
    Valentýn v Čestlicích nabízí romantiku jako z učebnice. Čeká na vás totiž valentýnské koupání a saunování při svíčkách, to vše samozřejmě za doprovodu relaxační hudby.

    Děčín a Ústí nad Labem vás zase lákají na sladký valentýnský taneční večer s romantickou plavbou, skvělým jídlem, bohatým výběrem nápojů a míchaných drinků a tancem do pozdních nočních hodin.

    Romantiku můžete zažít také na zámku
    Autor: shutterstock.com
    Chcete-li Valentýn oslavit v zámeckém stylu, jako princezna, zamluvte si stůl v restauraci zámku Libice, kde na vás čeká valentýnské menu při svíčkách, za doprovodu klavírní hudby. Romantický zámek Bečov pro vás u příležitosti Valentýna mimořádně zpřístupnil I. prohlídkový okruh - relikviář sv. Maura.

    Český Krumlov
    Autor: Lubor Mrázek pro ckrumlov.info
    Jižní Čechy nabízí zamilovaným speciální valentýnský balíček pro dva v lázních Aurora, kde si pochutnáte na romantické večeři při svíčkách a poté vaši mysl i tělo uklidní relaxační procedury. A samozřejmě, málo co je tak romantické, jako víkend nebo procházka po překrásném Českém Krumlově. Zavítejte sem právě na Valentýna a utečte z každodenního shonu a všednosti na kouzelné místo, které vám učaruje.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.