Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jak probíhá natáčení pořadu Vaříme s Vámi?

27. ledna 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Vaříme s Vámi je projekt značky Maggi, který dává prostor nadšeným fanouškům vaření inspirovat ostatní. Jak takový pořad vzniká?

Vařit doma je důležité z mnoha důvodů, ale každodenní vaření je i náročné. Cílem značky Maggi je domácí vaření usnadnit. Nemusí to být jen pomoc v podobě výrobků od Maggi, ale i v inspiraci. A kdo by vám mohl nejlépe pomoci a nejlépe vás inspirovat, než vy sami sebe navzájem. Proto Maggi přišlo s novým projektem krátkých videí s vašimi recepty, natáčenými u vás doma. Na již natočená videa se můžete podívat na
https://www.youtube.com/maggiczsk.

Zúčastnit projektu se může kdokoliv, kdo rád vaří a má chuť podělit se o své osvědčené recepty a tipy. pro usnadnění práce v kuchyni. Protože vařit každý den nemusí být vždy radost, i když vaříte rádi. Často totiž v dnešní uspěchané době mnoho z nás sklouzává k těm stále stejným receptům. Projekt Vaříme s Vámi přináší inspiraci a jednoduché recepty, které si může každý uvařit doma. V posledním díle se o jeden takový inspirativní recept na plněné těstoviny podělila Karin.

Autor: Maggi

„Karin si připravila dokonalý recept, který se může hodit v každé rodině. Dá se v něm totiž zužitkovat kuřecí maso, které často zbyde z předchozího dne.“, vypráví Elly, foodblogerka, která pořadem Vaříme s Vámi provází. „Kuře se smíchá s hráškem a touto jednoduchou směsí se plní tzv. cannelloni, což jsou italské těstoviny, které vypadají jako velké duté trubky. Ty se naskládají do pekáčku, zalijí bešamelem, posypou parmazánem a po pár minutách v troubě máme hotovo.“, doplňuje Elly jednoduchý recept, který ji Karin naučila.

Autor: Maggi

Příprava každého dílu má vždy podobný průběh. Elly se štábem přijede ráno do domova vybrané kuchařky, prohlédne si prostory k natáčení a všichni se pomalu oťukávají. Na začátku většinou panuje i nervozita, protože většina lidí nemá s účinkováním před kamerou žádnou zkušenost. I Karin přitakává, že se zpočátku necítila ve své kůži. „Musím se přiznat, že jsem se toho trochu bála, ale nakonec jsem si celý den náramně užila.“ Často totiž stačí třeba vtipný přeřek nebo nepovedený záběr, kterému se všichni rádi zasmějí a který proboří ledy.

Pokud byste rádi sdíleli své recepty s ostatními a pozvali Elly na návštěvu, neváhejte a vyplňte formulář na adrese www.maggi.cz/varime-s-vami. Každé tři týdny Elly vybere jeden zajímavý recept a již brzy se může vařit s vámi! Jako dárek Elly přiveze dárek v podobě domácího kávovaru Nescafé Dolce Gusto a balíčku výrobků MAGGI.