Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Alpský mejdan na sněhu v centru Prahy? Užijte si ho!

Zajděte do centra Prahy a nasajte alpskou atmosféru.
9. ledna 2014 | 13:00

Milujete skvělou muziku a zimní party na zasněžených horách? Už nemusíte nikam cestovat. Autentickou atmosféru rakouských Alp plnou sněhu, taneční hudby a samozřejmě dobrého pití zažijete poprvé přímo v centru Prahy.

Nevěříte? Stačí vyjet po eskalátorech v obchodním domě Kotva do nejvyššího patra a nechat se unášet nezapomenutelným výhledem ze střešní terasy. Najdete tady unikátní Apres Ski stan restaurace T-Anker a od února bude pro vás dokonce připraven speciální zimní výtah, který vás zaveze z ulice přímo až na místo.

Nekonečná party s výhledem

Hlavní myšlenkou je navodit atmosféru stylových zimních party, na které jste možná zvyklá z rakouských, italských nebo francouzských lyžařských středisek. Té pražské se ale zúčastní nejlepší čeští DJs.

Uvnitř obrovského proskleného a vyhřívaného stanu (má rozlohu více než 60 m2) vás pohostí třeba exkluzivní řadou točených piv od německé značky Maisels Weisse. „Toto exkluzivní pivo má příjemnou kvašenou pšenici s jemnou chutí banánu, vůní hřebíčku a koriandru,“ prozrazuje Robert Demeter, pivní specialista restaurace T-Anker. Příjemnou horskou atmosféru dokreslí i sladké Bombardino, svařák nebo mrazivě ledový Aperol Spritz. A to vše za velmi přijatelné ceny, které se ani zdaleka nepodobají těm na rakouských sjezdovkách.

A při popíjení se budete kochat neskutečně krásným výhledem na Staré Město i Pražský hrad. Stan bude otevřen přes celou zimu, tak vezměte partnera nebo kamarádky a vyrazte si užít večer plný překvapení.

...
Autor: apresskikotva.cz

Více informací najdete na apresskikotva.cz

Autor: sim