Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Víkendová inspirace: Dobroty, které zaberou pár minut !

23. listopadu 2012 | 10:00

Víkend má být ve znamení dobrého jídla a pohody. My vám proto přinášíme hned několik snadných a rychlých receptů, jak si tyto dva, velmi příjemné dny, ještě více osladit!

BÁJEČNÝ BORŮVKOVÝ DORT

Potěšte své blízké a upečte jim skvělý, borůvkový dort! Nemusíte hledat v kuchařkách, stačí si kliknout na obrázek, a ten už vás zavede na stránku recepty.blesk.cz, kde najdete tisíce skvělých jídel, moučníků, polévek a dalších! Recepty zde najdete jednoduché a hlavně napsané pěkně krok po kroku!

 

SLADKÉ POHANKOVÉ PLACKY

Příprava tohoto božského receptu zabere sotva hodinku! Zdravý a lehký dezert z pohanky zachutná i odpůrcům zdravé výživy. K ozdobě a dochucení využijte mražené lesní ovoce.


JAHODOVÝ KOLÁČ S NUTELOU

Tento báječný recept si zamilují hlavně děti. Udělejte jim radost a připravte jim lahodný koláč s jahodami a jejich oblíbenou sladkostí. Stačí pouze kliknout na obrázek a můžete začít vařit!

 

SKVĚLÝ DOMÁCÍ ŠTRŮDL

Skvělá česká klasika, kterou by měla umět každá správná hospodyňka. V naší internetové kuchařce budete hned vědět, kolik času vám pečení zabere, jak můžete snědené kalorie spálit, nebo se inspirovat jinými, zdravými recepty!

Autor: ema