Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Firma Amylon slaví letos již 100 let své historie.

7. května 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Amylon celou tuto dobu pomáhá a ulehčuje práci ženám, které při vaření a pečení preferují kvalitní výrobky, mužům, kteří nechtějí v kuchyni trávit mnoho času a hlavně výborně prospívá chuťovým buňkám dětí i dospělých. Pro Amylon je velice důležitá kvalita použitých surovin, proto si převážnou většinu z nich sám pěstuje i zpracovává. Amylon neustále vyvíjí nové produkty pro moderní kuchyni a zaměřuje se hlavně na české hospodyňky.

Sto let na trhu je již úctyhodná doba a tak patří Amylon k nejstarším firmám v Evropě. Proto jsme připravili na 16. června 2012 pro všechny naše zákazníky a odběratele velkolepou oslavu tohoto výročí. Oslava se uskuteční přímo v sídle firmy v Havlíčkově Brodě, kde se ten den otevřou brány dokořán.

Všichni jste srdečně zváni na tuto oslavu zaměřenou nejen na děti, pro které bude připravena spousta her, soutěží a atrakcí, ale také na dospělé, kteří budou mít možnost ochutnat výborné novinky a podívat se do provozu, nebo si zatancovat či jen poslechnout zajímavé kapely a navíc vyhrát některou z cen v tombole. Více informací a kompletní program se dozvíte na stránkách firmy www.amylon.cz již v květnu 2012.

Dnešní doba je uspěchaná, na všechno je málo času a v kuchyni to platí obzvlášť. Pokud chcete ušetřit čas nebo vyzkoušet něco nového, nebo kuchyně není Vaším oblíbeným místem a radši se věnujete rodině a koníčkům, pak máte řešení na dosah ruky. Firma Amylon vyrábí nejen celou řadu různých výborných směsí od knedlíků a kaší přes těsta a chléb až po slaná a sladká jídla v prášku, ale i spoustu dalších výrobků, jako třeba známé a oblíbené pudingy v prášku. Všechny tyto výrobky mají vynikající kvalitu, snadno a rychle se připravují, jsou z českých surovin, ale hlavně neobsahují nadbytečné množství chemických přidaných látek, konzervanty a syntetická barviva.

Autor: Amylon a.s.

A nyní k novinkám. Ke svému stému výročí firma připravila řadu Retro pudingů s netradičními příchutěmi. Již nyní můžete ochutnat Retro puding višeň s čokoládou, banán s karamelem nebo vynikající oříšek. Další novinkou je zcela nová produktová řada rychlých dezertů mezinárodní kuchyně. V tomto roce najdete ve vybraných obchodech výborný francouzský dezert Créme Brulée a jedinečnou italskou Panna Cottu. Nabídku dezertů z celého světa rozšíříme v příštím roce.

Protože slavíme a naší firmě je již 100 let, máme i další novinky. Připravujeme řadu zdravých dezertů pro děti a také inovujeme obaly, které pomohou naší značku více zviditelnit. Tím chceme zákazníkům usnadnit orientaci v regálech obchodů, aby náš výrobek lehce našli.

Autor: Amylon a.s.

V dnešní době, kdy si zákazník u některých českých výrobků nemůže být jistý, že jsou opravdu od českého výrobce, si naopak může být zcela jistý, že Amylon stále znamená český majitel, čeští zaměstnanci a převážně i české suroviny. Už nemusíte dále hledat svého dodavatele kvalitních českých výrobků. Amylon je tu pro Vás. Více o nás na: www.amylon.cz.

 

Zapojte se do VELKÉ květnové soutěže s firmou AMYLON a hrajte o 3 chutné balíčky v hodnotě 1.000,-Kč. Více informací naleznete ZDE.

 

Děkujeme všem našim zákazníkům, kteří preferují české výrobky a kvalitu před kvantitou.

Váš Amylon!