Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Okopávejte na Adama a Evu aneb Naháči vyráží do zahrad

Nahota na zahradě? Žádný problém
10. srpna 2013 | 08:00

Máte ráda svoje tělo a nenecháte si ujít příležitost vyložit ho na nudistické pláži? A co se stejně hanbatě pustit do údržby zahrady? Vlna oblíbeného nudismu při práci dorazila i k nám.

Nudistické zahradničení
Vlastně je to dost příznačné, protože naturismus pro jeho vyznavače představuje především sblížení lidí s přírodou. Toho si ovšem na nuda pláži na dece zase tolik neužijete. Mnohem lépe vám to půjde na vlastní zahradě. V cizině na to přišli už před lety, a tak naháči na zahradách nebo při vaření v kuchyni nejsou nic neobvyklého. Naturisti si tam své nahoty užívají dosytnosti.

Pozor na paparazzi
Kdy jindy je k naturistickému zahradničení lepší příležitost, než v létě, během nejteplejších měsíců v roce? Jen dejte pozor na to, ať nepohoršíte sousedy. Ty jsou u nás mnohem méně tolerantní, než v zahraničí. Mohli by vám ze života udělat peklo. Do karet vám nehraje ani to, že v době facebooku a volného ukládání na youtube, svou fotku nebo video, jak s nahou zadnicí sázíte zeleninu, můžete potkat v nejméně vhodnou chvíli. Proto mají výhodu majitelé nepropustných živých nebo plně krycích plotů. Za těmi si každý může dělat, co chce.

Rádi chodíte nazí? Můžete si to dovolit i u sebe na zahradě
Autor: Profimedia.cz
Chraňte svoje chlouby
Ještě před tím, než odhodíte stud a oblečení, se dobře zamyslete nad tím, že práce na zahradě je jiná, než když se jdete koupat nebo hrát volejbal. Naturismu na zahrádce má své limity. Při troše šikovnosti si vy ani váš partner během pletí, okopávání nebo setí nic neuděláte.

Ale třeba při práci se sekačkou, drtičem nebo jiným strojem už se raději oblečte a natáhněte i další ochranné pomůcky. Stačí odražená větvička nebo kamínek, které se s největší pravděpodobností zaseknou právě tam, kam si nejméně přejete. Kromě bolesti budete mít navíc postaráno o zdlouhavé vysvětlování na pohotovosti. Nemluvě o tom, že v nejhorším případě bude partner vyřazen z provozu a vy připravena o potěšení.

Autor: toma