Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Melanie Griffith si po rozvodu nebere servítky. Svým kritikům vzkazuje: Trhněte si nohou!

14. prosince 2015 | 06:00

Podnikavou ženu zasypala hromada ošklivých komentářů pod jednou z jejích fotek na sociální síti. Melanie se s nimi ale nemazala a zveřejnila selfie, kterým zlé jazyky umlčela.

Melanie Griffith (58) se pochlubila svým sledujícím na Instagramu fotkou z dovolené na Havaji. Vyfotila své nohy s výhledem na moře a přidala popisek: "Na Havaji s nohama nahoře." Za tuto vlastně docela obyčejnou fotku schytala od některých svých fanoušků kritiku. Záviděli jí, že si užívá sluníčka na Havaji nebo že v 58 letech má výstavní nohy? Závistivci si vždycky najdou důvod, proč kritizovat.

Za tuto fotku Melanie schytala spoustu nehezkých komentářů.
Autor: Instagram.com

Komentářová bouře se pod fotkou rozpoutala potom, co finálně skončilo rozvodové řízení mezi ní a Antonio Banderasem, se kterým žila 19 let. Jako odpověď všem pomlouvačům zveřejnila selfie, kde ironicky vyzývá, aby jí zase napsali nějaké "pěkné" komentáře. Americkou herečku obratem podpořily stovky fanoušků. A pomluvám byl konec.

Trojnásobné matce začíná teď nová kapitola života a rozvod jako tragédii rozhodně nevnímá, jak dala najevo v dalším instagramovém postu: 

"Rozvod není takovou tragédií. Tragédií je zůstávat v nešťastném manželství a učit tak své děti mylné věci o lásce. Ještě nikdo na rozvod neumřel."
Autor: Instagram.com

 

 Další fotky z Melaniina života najdete ve fotogalerii:

Autor: red