Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nechcete běhat po obchodech? Nová mobilní aplikace usnadní nákup i prodej na oblíbeném Mimibazaru!

28. září 2018 | 06:00

S podzimními školními a školkovými povinnostmi našich dětí přichází i spousta starostí pro nás jako rodiče. Času je čím dál méně a rozhodně ho nechceme trávit běháním po městě a sháněním nových tepláků na tělocvik, gumáčků do bláta, batohů na sešity a jiných potřebných věcí. Věděla jste, že všechno to a mnohem více můžete sehnat na Mimibazaru a že nákup i prodej vám nyní usnadní nová mobilní aplikace, kterou si snadno si stáhnete ZDE?

Vaše děti rychle rostou a vám se doma určitě také vrší věci, z nichž vyrostly, což může být zrovna tak oblečení jako knížky nebo hračky. Vyhodit všechno je rozhodně škoda a zachovalé kousky se určitě vyplatí prodat. Stejně tak je potřeba nakoupit věci nové, ale jak to udělat, abyste nezruinovala rodinný finanční rozpočet? Nyní však můžete ušetřit čas i peníze, stačí vědět, jak na to.

A všechno vyřešíte pomocí teletonu, internetu a hlavně díky aplikaci Mimibazar. Snadno si ji stáhnete ZDE v obchodě Google Play a okamžitě ji můžete začít používat.

Na Mimibazaru pořídíte i oblečení či obuv pro dospělé, kola, koloběžky či třeba nábytek, a to nejen ten do dětského pokoje. Výhodou je obrovský výběr ve všech cenových relacích, možnost vybrat si přesně to, co potřebujete a také bezpečnost celého procesu. 

Jednoduše a rychle si vytvoříte účet se svým e-mailem, facebookovým nebo google účtem a můžete začít prodávat, nakupovat, poptávat nebo třeba vyměňovat v jakékoliv lokalitě. Inzerát založíte během chvíle přímo v aplikaci. Nabídka použitého zboží je zcela zdarma. Pokud chcete, aby byla vaše nabídka více vidět, můžete si zaplatit členství na Mimibazaru, ale není to podmínkou.

Přehledné vyhledávání, snadná domluva

Výhodou je přehledné vyhledávání v inzerátech. Díky podrobnému filtrování hledáte vždy pouze ve zboží, které vás aktuálně zajímá a které si můžete jednoduše a rychle předat. O nabídkách se můžete s prodejci a nakupujícími domlouvat jednoduše přímo v aplikaci v centru zpráv. Díky notifikacím vám neunikne žádná nepřečtená zpráva. Vyjednávání se tak celkově urychlí.

Aplikaci najdete v obchodě Google Play ZDE, můžete si ji rovnou stáhnout a používat. Napište nám, jak se vám líbí, na maminka@cncenter.cz


Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...