Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pózuje jako celebrity, ale bez photoshopu. Takhle vypadá skutečná žena!

6. září 2018 | 06:00

Australanka Celeste Barber si v roce 2015 založila účet na Instagramu, kde se snaží napodobovat nejrůznější fotografie celebrit. Vše začalo jako pouhý vtip, ale její fotky začali lidé milovat.

Některé celebrity bez retuše nedají ani ránu a na každé fotce vypadají zkrátka dokonale. Navíc se někteří slavní u těchto fotek snaží tvrdit, že přesně takhle se ráno probudili. Na to zareagovala i komička Celeste Barber. Zprvu se jednalo pouze o srandu mezi sestrami, když se ale fotografie dostaly na internet, dostalo se jim velké pozornosti, a tak s tímto projektem s názvem celestechallengeaccepted Celeste pokračovala. 

Fotky se dají skvěle porovnat, jelikož jsou vedle sebe. Na jedné je vždy známá osobnost a na druhé samotná Celeste, která celebritu napodobuje, většinou s nadsázkou a s humorem. Projekt původně neměl tak hluboký záměr, ale ženy začaly být nadšené z toho, jak bezostyšně Celeste ukazuje své tělo bez jakýchkoliv úprav. 

Celeste stále přidává další příspěvky na svůj instagramový účet, podívejte se do naší fotogalerie na to nejlepší, co zatím vytvořila:

Autor: Markéta Luštincová
Video se připravuje ...