Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tajemství odhaleno: Ronaldova bývalka Irina Shayk je maminkou. Neuvěříte, jak dlouho porod tajila!

13. května 2017 | 14:09

Ruská modelka Irina Shayk, někdejší partnerka jednoho z nejslavnějších fotbalistů současnosti Cristiana Ronalda, porodila děťátko hollywoodskému herci Bradleyemu Cooperovi.

Skutečným překvapením posledních týdnů se stal porod ruské modelky Iriny Shayk (31). S informací, že se jí narodilo miminko, nepřišli samotní rodiče; tisku to prozradil nejmenovaný zdroj. A je to už pár týdnů! Jako první o tom informoval magazín People a ani ten neměl více informací.

Slavný pár, Irina Shayk a herec Bradley Cooper (42), si bedlivě střeží své soukromí a na veřejnost doposud nenechal proniknout ani pohlaví, jméno miminka nebo cokoli o tom, jak se mamince a dítěti po porodu daří.

Irině Shayk se ve vztazích vždy takhle nedařilo. Před několika lety se musela vypořádat s pořádně velkým zklamáním. Neustálé obhajování jejího partnera se nakonec ukázalo jako chyba a pětiletý vztah se světoznámým portugalským fotbalistou Cristianem Ronaldem (32) sama ukončila. Ten se totiž ve volných chvílích namísto partnerky věnoval svým milenkám, kterých údajně nebylo málo.

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...