Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Stydlivka: Andrea Růžičková alias Marika musí zasahovat do scénáře, aby manžel nežárlil. Na co pohled nesnese?

11. května 2017 | 17:58

Scénář Ordinace v růžové zahradě 2 herečku Andreu Růžičkovou, tedy Mariku Lukáčovou, kterou hraje, nijak nešetří. Dokonce do něj musí zasahovat, aby manžel nežárlil…

Milenecký vztah mezi primářem Otou Kovářem v podání Martina Stránského a doktorkou Marikou Lukáčovou, již ztvárňuje sympatická Andrea Růžičková, je plný vášně. Jakmile v době, kdy ještě primářova partnerka neměla o jejich vášnivém vztahu potuchy, volno mezi operacemi a poradami trávili spolu v primářovně.

Tehdy jako „pouhé“ milence nezbylo Marice nic jiného, aby mohla s milovaným Otou trávit více času, než být v posteli. Jenže to pro herečku Andreu Růžičkovou není žádný med! „Když ty díly běží v televizi, tak se na ně s manželem nedíváme. Nezvládli bychom to,“ uvedla Andrea Růžičková pro Aha!

Zatímco Martin Stránský s milostnými scénami s krásnou kolegyní žádné problémy nemá, herečka do scénáře často zasáhla. „Natáčení milostných scén mi není příjemné. Nepřijde mi přirozené ležet v posteli s někým jiným, než je můj manžel. Jakmile je ve scénáři napsáno: Marika leží nahá v posteli, prosadím si tílečko,“ přiznala atraktivní Slovenka pro Aha!

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...