Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Představitelka Viki provokuje fanoušky! Kráska se ukázala jen v košilce bez spodního prádla

1. května 2017 | 22:17

Herečka Sabina Rojková je v Ulici již šestým rokem, a tak diváci seriálu mohli sledovat, jak z malé holčičky vyrostla v atraktivní ženu! Ta se rozhodně nemusí stydět, předvést se v košilce bez podprsenky…. 

Sabina Rojková (19) se v nekonečné novácké Ulici poprvé objevila již 29. ledna 2012. Jako Viktorie Horáková popletla hlavu Frantovi Hrubému, se kterým v tak mladém věku vydržela poměrně dlouho. První láska, jak to tak už bývá, pominula a od té doby herečku v Ulici můžeme vídat o něco méně. A nesouvisí to jen s koncem zmíněného seriálového vztahu, nýbrž též s faktem, že má řadu jiných pracovních závazků. Z nich asi nejcennější je hraní v Divadle na Vinohradech.

Kromě herectví a zpěvu, který jste mohli slyšet například ve filmu Jana Svěráka Tři bratři, se pohledná brunetka Sabina Rojková věnuje také modelingu. Fotka v něžné košilce s absencí podpsenky je jistě pastvou pro oko nejednoho muže! Bodejť by ne, když pravidelně dře v posilovně a v obličeji vypadá velice mladě, což samozřejmě kromě jejího věku způsobují také její jemné dívčí rysy a dokonalá pleť.

V červnu talentovaná kráska z Ulice oslaví teprve 20. narozeniny. Mimo pracovních povinností se Sabina Rojková stíhá věnovat i partnerovi Vincetu Navrátilovi (19) alias Tobiáši Slámovi. Má zkrátka hodně nabitý program… Ale jak slibují tvůrci, v Ulici o pohled na půvaby seriálové Viki rozhodně nepřijdete!

Autor: red
Video se připravuje ...