Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Redakční anketa: Co nejhoršího bylo pod stromečkem

Někdy se partner s dárky prostě nestrefí.
23. prosince 2013 | 13:00

Pokud si dárky nevybíráte sami, je jejich rozbalování pod vánočním stromečkem něco jako adrenalinový sport. Každá z nás někdy našla špatně vybrané oblečení, kýčovitý šperk nebo sadu nádobí, některé ale ve vánočním papíře našly mnohem zajímavější kousky.

Marie Dvořáková (redaktorka Blesk pro ženy)

O nevhodných dárcích můžu dlouze vyprávět. Kdysi jsem dostala nádherně barevné a vytoužené punčocháče, ale asi tak na dvanáctiletou bulimičku, místo kolečkových bruslí žehlicí prkno a moje maminka dva stejné ruční šicí stroje (výhodně pořízené v hospodě). Všechny tyhle dárkové kolapsy ale trumfla moje kamarádka Eva. Přála si pod stromeček kabelku - samozřejmě svému muži neustále ukazovala jakou přesně - a dostala fotografickou brašnu. Je prý mnohem praktičtější, protože má spoustu kapsiček a přihrádek.

Někdy se partner s dárky prostě nestrefí.
Autor: Shutterstock.com
Radka Hrdinová (redaktorka Blesk pro ženy)

Mezi opravdu špatné vánoční dárky patří ten, který dostala moje kamarádka. Pod stromečkem našla kosmetický balíček s olejovými kuličkami do koupele, jenže ona nemá doma vanu, a to k ní onen muž občas chodil už skoro rok. Po Vánocích se kupodivu rozešli. Další takovou perličkou, co pod stromečkem našla jiná má kamarádka byl poukaz na hubnutí. Ona to komentovala slovy „Jak dát ženské po deseti letech manželství najevo, že jí pořád hluboce obdivuješ? Dej jí tohle."

Simona Procházková (redaktorka Blesk pro ženy)

Já osobně jsem nic strašného nikdy nedostala, ale kamarádky kolem mě mají mnohem vynalézavější muže. Mezi takové dárky, které našly pod stromečkem patří kufřík s nářadím, kafrový gel na bolavá záda, stahovací prádlo a také knížka o Terminátorovi, z té byla dotyčná obzvláště na větvi.

Někdy se partner s dárky prostě nestrefí.
Autor: Shutterstock.com
Michaela Čentešová (redaktorka bleskprozeny.cz)

I já jsem kolikrát pod stromečkem našla věci, že mi zůstával rozum stát. Nemám ráda zelenou barvu, ale přesto jsem několik let pravidelně dostávala zelený batoh, zelené ponožky, zelené tričko a podobně. Jsem milovnice růžové barvy, podpatků a elegantních kabátů a tak jsem byla opravdu „potěšena“, když jsem jednou rozbalila dárek a z něj na mě vykoukly šedé maskáče a stejná bunda. Můj tehdejší partner to komentoval slovy, že mi chtěl pořídit něco do města.

Máte i vy nějaký zajímávý dárek, který pro vás nebyl úplně vhodný?

Video se připravuje ...