Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co si k Vánocům přejí celebrity? Rihanna chce sex a Angelina svatbu!

  • Zajímá vás, co by si slavné dámy přály pod stromeček? My to víme!
    23. prosince 2013 | 06:00

    Čěkali byste nové rychlé auto, diamanty velké jako pšst nebo luxusní boty v ceně několika vašich platů? Chyba lávky! Slavní si pod stromeček přejí úplně normální věci. A vlastně, většina z nich se ani koupit nedá. Jsou opravdu tak skromní, nebo to jenom hrají?

  • Rihanna

    Rihanna
    Autor: profimedia.cz
    Zpěvačka - rebelka a provokatérka Rihanna má naprosto jasno. A co se jejích vánočních přání týče, rozhodně se neomezuje na něžné líbání pod jmelím: "Chtěla bych opravdu dobré jídlo a opravdu dobrý sex. To snad nechci tolik, ne?"

    No, my jen dodáváme, že po shlédnutí Rihannina instagramového účtu, na kterém se pochlubila předčasnými vánočními dárky od Versace, Prada, Miu Miu a Rodarte se nedivíme, že už jí stačí se jen nadlábnout a trošku si zaskotačit.

  • Beyonce

    Beyoncé
    Autor: profimedia.cz
    Beyonce všechny své fanoušky překvapila, když se v pátek objevila v jednom obchodě z amerického obchodního řetězce Walmart, který je proslulý svými nízkými cenami. Kromě pár dárků si tu Beyonce dokonce koupila i své nejnovější CD.

    Co si ale krásná zpěvačka přeje k Vánocům? "Aby byla televize vypnutá. Štědrý den je pro mě něco jako zóna bez televize. A kdo si zkusí ji zapnout, se zlou se potáže." A co vy? Dokázali byste si Štědrý den představit bez už klasických filmových pohádek?

  • Victoria Beckham

    Victoria Beckham
    Autor: Shutterstock.com
    Sice nevíme, co by si Posh Spice a budoucí lady Victoria přála od Santy, rozhodně ale víme, co od něj dostane. Její pozorný manžílek David se totiž nechal slyšet, že Victorii k letošním Vánocům pořídil dvě pyžama. Díky popularitě páru tak ale Victoria zřejmě přijde o překvapení.

    Zdá se vám to trošku nuda? Pak vás jistě bude zajímat informace, že ona pyžama jsou vyrobena z toho nejjemnějšího saténu a patří mezi nejluxusnější noční prádlo. Navrhla je slavná módní návrhářka Olivia von Halle a jeden kus stojí 260 britských liber (tj. asi 8500 Kč).

  • Angelina Jolie

    Angelina Jolie
    Autor: profimedia.cz
    Přestože to vypadalo, že Angie společně s Bradem a dětmi stráví vánoce v Austrálii, kde Angelina natáčí svůj nejnovější film, včera opustili Sydney a vydali se na výlet na své pronajaté luxusní jachtě.

    Možná by se tak mohly vyplnit zvěsti z letošního října, které slibovaly, že se Brad a Angelina na štědrý den konečně stanou manželi. Dostane tak Angie pod stromeček nový rodinný stav? My říkáme, že už by vážně bylo na čase!

  • Kim Kardashian

    Kim Kardashian
    Autor: shutterstock.com
    Co by si přála pod stromeček novopečená maminka Kim Kardashian? Jednoznačně klid v rodině. Kráska se sexy tvary byla vždy zvyklá slavit Vánoce v sídle klanu Kardashianovců, ale letos se musí podřídit snoubenci Kanye Westovi, který už má nezdravé soudržnosti rodiny zřejmě plné zuby a KIm oznámil, že chce začít vytvářet nové rodinné vzpomínky. Přičemž rodinou myslí sebe, Kim a jejich holčičku North.

    Kimina máma Kris a sestra Khloé to berou jako zradu. Kris se totiž po 22 letech manželství rozvádí s Brucem Jennerem a Khloé si také zažila s manželem Lamarem horké chvilky, když se dozvěděla o jeho nevěře a závislosti na drogách. No, vypadá to že Kim si bude muset vybrat stranu, která je jí bližší. A tuto "vánoční atmosféru" jí tedy rozhodně nezávidíme!

  • Adele

    Adele
    Autor: profimedia.cz
    Zpěvačka Adele, která dokazuje, že slávu a uznání můžete získat i když nemáte zrovna postavu modelky, bude o Vánocích spokojená v případě, že jí Ježíšek nadějí dárky pod umělý stromeček. Proč?

    Adele se totiž nechala poměrně jadrně slyšet, že: "Umělý stromeček mám každý rok. Nemůžu si pomoci, ale ten živý mi vždy po pár dnech v místnosti začne smrdět jako moč." Bohužel netušíme, kde Adele nakupuje stromky s aromatem moči, ale jsme rádi, že naše stromečky to nedělají.

  • Kelly Clarkson

    Kelly Clarkson
    Autor: ČTK
    Kelly Clarkson to bere hopem. Přestože se teprve nedávno vdala, cítí ve svých jednatřiceti letech, že je nejvyšší čas založit rodinu. Na otázku co by si přála k Vánocům tak Kelly odpovídá: "Chtěla bych miminko. Jo! Vážně bych ho chtěla. Každý se mě pořád ptá co bych si přála a já nemám jinou odpověď, než že bych chtěla být těhotná." Takže hodně štěstí, Kelly.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.