Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vynelézavé celebrity: Podívejte se, jak se schovávají před fotografy

  • Některé celebrity mají fotografů plné zuby a vymýšlejí stále nové maskovací triky.
    14. srpna 2013 | 16:00

    Některé celebrity zahřívá sláva a zájem fotografů u srdce. Jiní mají už věčného drobnohledu plné zuby. Ti, kteří spadají do druhé skupiny, stále vymýšlejí nové krycí manévry. Povedly se jim nebo je poznáváte?

  • Shia LaBeouf

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Americký herec sice nepatří mezi nejznámější tváře Hollywoodu, ale hledáčkům objektivu utíká velmi často. Přesto, že je mladý a krásný, fotí se velmi nerad. Naposledy si na hlavu natáhl papírovou tašku, vystřihl otvory na oči a vyrazil do města. Pohodlné to rozhodně nebylo, ale účel to splnilo na výbornou.
  • Vanessa Hudgens

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka a zpěvačka známá z teenagerovského Muzikálu ze střední popularitu miluje. Ovšem na hudebním festivalu byla jako návštěvník, nikoli celebrity. Proto zvolila "nenápadný" krycí outfit. To, co neschoval obrovský klobouk, zakryla vějířem.
  • Jennifer Love Hewitt

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Nastávající maminka si ráno vyrazila v pohodlném oblečení na kávu a nečekala, že ji budou v patách paparazzi. Žádný schovávací plán vymyšlený neměla, tak se rozhodla zaimprovizovat. Hodila si mikinu přes hlavu a ke svému autu šla poslepu.
  • Justin Bieber

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Kanadský zpěvák opouštěl bar zřejmě v lehce upraveném stavu. Jako pomocnou ruku si povolal svého bodyguarda, který svítil na cestu. Sám Justin se zabalil do svetru a pojistil do slunečními brýlemi. Bohužel zapomněl na to, že nosí dost specifickou kšiltovku, kterou každá správná fanynka pozná i potmě.
  • Amanda Bynes

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Dříve herečka, dnes už spíše známá průšvihářka, která skončila v blázinci. Amanda asi vykouřila o pár jointů více a z cvakajících fotoaparátů se jí nedělalo dobře. Rozhodla se použít svého domácího mazlíčka, aby si s ním zakryla obličej. A co nezvládl schovat malinkatý psík, hravě zaplnily umělé vlasy.
  • Rihanna

    ...
    Autor: profimedia.cz
    O mladé rebelce je teď slyšet ze všech stran. Při odchodu z jednoho londýnského hotelu se zamaskovala jako arabská žena. Čepice, brýle, šátek - to vše na sebe zpěvačka navěsila a doufala, že splyne s davem. Pokus vypadal slibně, ale fotografům stejně neunikla.

Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...