Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nový trend: Muži v růžových lodičkách?

Dámské boty tentokrát předváděli i muži.
24. června 2013 | 15:00

Zatím to vypadá jako sci-fi, ale je dost možné, že jednoho dne budou naše drahé polovičky brázdit ulice na stejně vysokých jehlách jako my. To aspoň naznačila italská značka Aquazurra, když své modely obula do lodiček...

Módnímu světu momentálně vládnou muži: zatímco v Miláně odstartoval pánský fashion week, na veletrhu Pitti Uomo ve Florencii prezentují světové značky bohatým milovníkům stylu všechno, co je luxusní, trendy a na prodej.

Propojit svět mužů a žen se ovšem rozhodla místní firma Aquazurra, která pod vedením návrháře Edgarda Osoria vyrábí stylové dámské boty. Jejich nejpopulárnější modely jsou barevné, sexy a na zabijácky vysokém podpatku.

Právě do takových botiček se Edgardo rozhodl obout i modely na přehlídce. A když už extravagance, tak pořádná: pány oblékl do smokingů a ty doplnil zářivě růžovými lodičkami klasického tvaru.

Líbí se vám muži v růžových lodičkách?
23,4%
76,6%
Děkujeme za Váš hlas!
74 hlasů
242 hlasů

"Naši modelové se na ně nejdřív moc netvářili," smál se návrhář v rozhovoru pro server Fashionista. "Pak si na ně ale zvykli, fotili se na Twitter a na Instagram, všichni se dobře bavili. Mám rád, když je móda zábavná!"

...
Autor: Facebook

Autor: mab
Video se připravuje ...