Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Úchylný trend: Vyfoťte miminko vedle obřích burritos a jídlo máte grátis

22. června 2013 | 06:00

Chlubí se tím, že servírují pořádné porce jídla. A mají na to i důkazy, které hovoří za vše. Fotky, které jasně dokazují, že jejich mega burritos jsou velké jako novorozené dítě.

V restauraci Gorditos v Seattlu si na malé porce rozhodně stěžovat nemůžete. Favoritem je jejich jeden a půl kilové burrito. Tahle oblíbená mexická pochoutka plná masa, zeleniny, rajčat a fazolí, zalitá pořádnou porcí zakysané smetany, by dostala na kolena i "Vášnivého jedlíka" Adama Richmana.

Přesto se stále najde spousta odvážlivců, kteří si místní specialitu objednávají. A někoho z nich jednou pro srovnání napadlo, vyfotit vedle tohohle "macka" své čerstvě narozené dítě. Velikostí, ani tvarem, se moc nelišili.

To jsou ale porce! Tahle burritos jsou velká jako miminka.
Autor: Facebook/Gorditos

A jak už to bývá, rozjela tahle jediná fotka celou sérii snímků. Novopečení rodiče sem chodí a obrovské burrito si objednávají jen proto, aby vedle něj mohli vyfotit své nedávno narozené dítě.

Tahle zábava je ani moc nestojí. Když totiž dítě mladší jednoho měsíce s místní specialitou zvěční a fotku zavěsí na místí "zeď slávy", mají obří burrito úplně zdarma. Zdolat ho však dokáže jen málokdo.

Video se připravuje ...