Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Muži bez končetin se splnil sen: Narodil se mu syn!

23. února 2013 | 06:00

VIDEO: Nick Vujicic (30) je známý jako muž bez končetin, který díky svému handicapu procestoval celý svět a inspiroval spousty lidí. V roce 2012 si vzal krásnou Kanae a 14.2. 2013 se mu narodil syn!

A stejně tak jako my, zdaví lidé, i on si plní své sny. Před rokem se oženil s Kanae Miyaharu a přesně na rok a dva dny poté se mu narodil syn Kiyoshi!

"Splnil se mi sen!"

Nick na svůj Facebook, kde má přes 600 fanoušků z celého světa, přidal fotku se synem, ke které napsal: "Splnil se mi sen, držím svého syna Kiyoshiho. Děkuji Bohu za tento úžasný dar a děkuji všem za vaše modlitby. Všechny vás moc miluji."

Žije jako zdravý muž

Nick trpí velice vzácnou genetickou vadou. Na svět přišel bez rukou a nohou. Na spodní části trupu má dvě zakrnělá chodidla, na jednom z nich má dva prsty, které používá například k psaní jak tužkou, tak na počítači. Přestože Nick nemá končetiny, perfektně zvládá například surfování, plavání a nemá problém ovládat vše tak dobře, jako normální zdravý muž.

Zachránila ho víra v Boha

Nickův život zachránila především víra v Boha. Proto také jezdí po celém světě, kde přednáší pro zdravé i nemocné lidi a snaží se je inspirovat, motivovat a hlavně přivést na víru k Bohu, který, jak on sám říká, mu zachránil život. Nick totiž v dětství trpěl velkými depresemi, protože nemohl vyrůstat jako ostatní.

Podívejte se na video, kde Nick Vujicic mluví svém životě

Autor: ema
Video se připravuje ...