Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Zaplatila 200 tisíc, aby měla zadek jako Pippa!

10. dubna 2012 | 12:22

Kulatý, pevný, skvěle tvarovaný... Když Britka Jenny Fizgerald viděla v televizi přímý přenos z královské svatby Prince Williama a Kate Middleton, zatoužila mít přesně ten stejný sexy zadeček, kterým pobláznila svět královská švagrová Pippa Middleton. Jenny za to neváhala zaplatit pořádný balík.

Zadeček Pippy Middleton oblétl snad celý svět. A jak je vidět, ovlivnil i spousty žen. Britka Jenny Fitzgerald, matka dvou dětí z Floridy, zaplatila dvě stě tisíc, aby měla perfektní zadeček a doufám, že to bude klíč k tomu, aby i ona konečně našla svého prince.

Vpravo: Jenny před zákrokem, vlevo: po zákroku
Autor: Profimedia.cz

Jenny, která má podobné proporce jako právě Pippa Middleton, doufá, že jí nový vzhled zadečku dodá sebevědomí k hledání nového partnera. Je totiž již šestým rokem rozvedená a podle svých slov má dojem, že se o ni muži přestali zajímat.

Proč právě zadeček Pippy Middleton? "Víte, když jsem viděla, jak muži reagují na křivky paní Middleton, okamžitě jsem se rozhodla, že chci podstoupit operaci a mít to, co na ní všichni tak milují," říká Jenny.

Vpravo: Jenny před zákrokem, vlevo: po zákroku
Autor: Profimedia.cz

A jak vlastně "dokonalý" zadeček vznikl? Jenny musela nejdřív přibrat. Ládovat se cíleně zmrzlinou, čokoládou a chipsy. Na svém štíhlém těle totiž neměla ani gram tuku navíc. "Bylo to úžasné. Mohla jsem jíst všechny své oblíbené pochutiny a přibírat bez pocitu viny," svěřila se.

Po dvou měsících pak lékaři mladé ženě přebytečný tuk z břicha a boků odsáli a použili ho k vytvarování zadečku snů. "Nechtěla jsem obrovský zadek - chtěla jsem takový, který je vyzývavý a při tom elegantní, jako má Pippa," prohlásila Jenny.

Pouhé tři měsíce po své operaci si Jenny našla svoji "životní" lásku. Dvaačtyřicetiletý Carlos ji požádal o ruku. "Vím, že za tohle všechno může právě můj zadeček. Konečně se cítím sexy a přitažlivá. A můj snoubenec Karlos ho také miluje - nemůže se na něj vynadívat!" Směje se Jenny.

Jennyin snoubenec přiznává: "Její pozadí mě na první pohled naprosto očarovalo. Proto jsem ji okamžitě posunul na první místo. Myslím si, že nebýt jejího dokonalého zadečku, nikdy bychom spolu ani nepromluvili."

Autor: ema, lena
Video se připravuje ...