Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jednovaječná dvojčata oslavila 100. narozeniny! Ta podoba vás dostane!

13. října 2017 | 10:06

Maria Pignaton Pontin a Paulina Pignaton Pandolfi jsou jednovaječná dvojčata, která letos oslavila sté narozeniny. Ve své rodné Brazílii jsou veřejnosti natolik známé, že se již pár let o nich tamní televizní štáby točí reportáže. Díky inspirativnímu setu snímků fotografky Camily Limy se ale o sourozencích z brazilské Cariacicy dozvěděl celý svět.

Také sama autorka série přiznala, že se o dvojčatech dozvěděla z televize a vydala se za nimi v naději, že Maria a Paulina jí dovolí pořídit s nimi alespoň několik snímků. Brazilky okamžitě souhlasily. Camila Lima jim dopřála péčí kadeřníků, maskérů i stylistů a dvojčata si pozornost profesionálů velmi užívala.

„Udělaly všechno, co jsem si přála a vůbec se nevymlouvaly na únavu. Byly šťastné a spokojené,“ uvedla Camila pro ABC News. „Pravidelně fotím starší páry jako inspiraci pro páry mladé a tuhle příležitost jsem si nemohla nechat ujít.“

Maria má 5 dětí, 12 vnoučat a 7 pravnoučat. Paulina má dokonce 6 dětí, 19 vnoučat a 16 pravnoučat. Obě se přitom těší dobrému zdraví, a tak je více než pravděpodobné, že se brzy dočkají dalších přírůstků do rodiny.

Další zajímavé fotogalerie naleznete ZDE na webu Reflex.cz >>>

Autor: Martin Mrázek - Reflex.cz
Video se připravuje ...