Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Takovou svatbu jste ještě neviděli! Své "ano" si řekli úplně nazí!

7. srpna 2017 | 06:00

Čtyřiapadesátiletý Brit Jeff Adams a jeho sedmačtyřicetiletá žena Sue z Nového Zélandu potvrdili svou lásku skromnou svatbou. Ale ne tak ledajakou! Své ano si řekli v rouše Adamově! 

 



 

Jejich příbuzné však tento netradiční svatební oděv nenadchnul a odmítli se svatby zúčastnit. Novomanželům, kteří jsou již šestinásobnými prarodiči, to nijak na náladě nebralo a svou svatbu si v klubu naturistů užili sami.

Nevěsta oděna do bílých sandálů, modrého podvazku a závoje pak společně se svým nahým ženichem poobědvala v klubovém bufetu. Nechyběl ani svatební dort, který byl stylově vyzdoben dvěma nahými postavičkami.

„Vždycky jsem chtěla svatbu podle mých představ a teď ji konečně mám,“ říká pekařka Sue, matka tří dětí. Na svou první svatbu nerada vzpomíná. „Ten den nenávidím. Svatba má být jeden z nejkrásnějších dnů v životě člověka, ale pro mě nebyl. Svatba nebyla taková, jakou jsem chtěla,“ vzpomíná. „Nevadí mi, že rodina ani přátelé na svatbu nepřijeli. Mnoho let se můj život odehrával podle toho, kde mě chtěli mít ostatní. Ale teď jsem z toho vyrostla,“ vysvětluje své pohnutky Sue.

Svatba tak byla podle skutečně jen její, Jeffa a jejich vztahu. „A tak to má být. Jestli se to někomu nezdá, je nám to jedno,“ dodává nevěsta, která se nemusela stresovat, co si vezme na svatební obřad na sebe. „Přátele i rodinu jsme na naši svatbu pozvali. Akceptuji jejich rozhodnutí nezúčastnit se,“ dodává Jeff. 

Novozélanďanka Sue a Jeff, rodák z Hatfieldu, se seznámili v roce 2015 přes internet. Náhoda tomu chtěla, že navíc bydleli pouhých 20 minut od sebe ve venkovské oblasti Queenslandu. Když byli spolu tři měsíce, poprvé vyrazili na nudistickou pláž. A našli v tom společné zalíbení. Společnou dovolenou tak nepřekvapivě strávili v nudistickém rezortu v Chorvatsku. Svatba v rouše Adamově je dalším krokem v jejich lásce a společném koníčku.

 

Autor: red
Video se připravuje ...