Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kuriózní nehoda: Krab štípl dívku do vaginy! Spletl si ji s ústřicí!

Krab štípnul dívku do vaginy
3. srpna 2017 | 06:00

Přestože je nudismus v Singapuru zakázaný, dvě dívky se rozhodly toto nařízení porušit. A že se to jedné z nich pěkně vymstilo! Ukazuje se, že opalování se a koupání se bez plavek má svá nevyzpytatelná rizika. I krabi se mohou splést. A v případě nudistů mužů by takový omyl mohl mít fatální následky.

Široko daleko prý na pláži jiní lidé nebyli, takže se dívky rozhodly vylepšit si své opálené tělo a sundaly si plavky. „Byly jsme na pláži asi čtvrt hodiny a já usnula,“ vypráví jedna z dívek. „Pak mě ale probudilo, jak kamarádka křičí, že ji něco štíplo. A v jejím rozkroku byl krab,“ popisuje dramatickou událost.

Nejdřív jí pomohla zmateného kraba odehnat a pak zavolala lékařskou pomoc. “Samozřejmě se kamarádka styděla kvůli intimnímu místu, kde ji krab štípnul, ale její zdraví bylo přednější,“ vypráví dívka. Dívky se také obávaly, zda v krabích klepetech nemůže být jed, a proto se snažila kamarádce případný jed z rány vysát.

Kuriózní situaci vyřešila rychlá lékařská pomoc. Lékař konstatoval, že žena není v ohrožení života. Tržná rána na vagině se jí nakonec dobře hojila a ani jizva prý není patrná. Jejich štípnutí není jedovaté, ale bylo dobře, že dívky zavolaly lékařskou pomoc, protože tržná rána od krabích klepet může způsobit zdravotní komplikace.

Mořští biologové přispěchali s vysvětlením, že krab byl na lovu potravy a pravděpodobně si spletl dívčí vaginu s ústřicí, kterou se obvykle živí. V každém případě doporučují dívkám, aby se příště slunily výhradně v plavkách, protože pokud by krab „ústřici“ neviděl, určitě by na ni nezaútočil.

Ačkoliv to může znít zvláštně, není se krabovi co divit. „Co se týče vzhledu i zápachu, jsou si ústřice a jiní měkkýši a ženská vagina podobné,“ dodává biolog. Krab plážový z rodu Ocypode je prý plaché stvoření, které se k lidem nepřibližuje, pokud není v ohrožení. To potvrzuje teorii, že krab se přiblížil k vagině v domnění, že jde o kořist.

Těmto krabům se také říká, že jsou to duchové. Jsou rychlí, nenápadní, takže je těžké zahlédnout je, pokud se k vám přiblíží. Jsou pro ně typické i protáhlé výrůstky na očích.

 

 

Autor: red
Video se připravuje ...