Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mormonka láká na svá obří ňadra: Víru vyměnila za modeling

31. července 2017 | 06:00

Přísně vedená mormonka Allegra Cole se rozhodla, že chce žít svůj život úplně jinak. Vyměnila kariéru učitelky klavíru za modelku vydělávající miliony korun. Její chloubou jsou prsa velikosti 34MM. Nevěříte? Čtěte dál.

Život Američanky Allegry Cole není vůbec nudný a jednotvárný. Vyrůstala v přísné komunitě mormonů v Salt Lake City ve Spojených státech a měla se stát učitelkou hry na klavír. Byla totiž výjimečně talentovaná a svou hrou na klavír ohromovala již v dětském věku.

Její život se nadále odehrával v poklidném duchu: výuka hry na klavír, poklidná domácnost a první dítě. Jenže co dělat, když je člověku třicet let a rozhodne se, že chce žít úplně jinak? Tak přesně to se stalo Allegře. Rozhodla se vyměnit kariéru učitelky a matky za svět glamour modelingu.

Allegra začal svůj vzhled stylizovat do „extrémní podoby Jessiky Rabbit“, což je animovaná postava z filmu pro dospělé Falešná hra s králíkem Rogerem. Sedmačtyřicetiletá Allegra si nechala operativně zvětšit prsa a na udržení jejich velikosti si do nich nechává pravidelně píchat solný roztok! Na svém bizarním vzhledu s velikostí poprsí 34MM vydělává ročně sto tisíc dolarů.

Autor: red
Video se připravuje ...