Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Podvod v Prostřeno! Kupované housky vydává Dagmar za vlastní

5. října 2011 | 14:56

Zdravotní sestra Dagmar Koutová (44) se nebála v pořadu Prostřeno! lhát do očí ostatním soutěžícím. Těm tvrdila, že její housky, které vypadaly až podezřeně dokonale, jsou domácí. Přitom během vaření sama přiznala, že se jí těsto nepovedlo a bude muset sáhnout po houskách z obchodu.

Na začátku večeře se všichni mezi sebou dohadovali, jestli housky, které Dagmar vydává za vlastní, nejsou náhodou kupované. Soutěžící Karel si hned po ochutnání do Dagmar rýpne. "Opravdu jsou ty housky pravé?" Dagmar s kamenou tváří odpoví, že ano. Navíc začne vyprávět i postup, jak se dělá těsto a jak dlouho se housky musí péct.

Dokonalému tvaru a barvě údajných domácích housek ale nevěřil ani soutěžící Zdeněk. "Podle mě jí s tím někdo musel někdo pomáhat kvůli té barvě. Myslím si, že nás s houskami Dáša pořádně napálila, pokud byly kupované," řekl.

Když paní Dagmar všichni pokrm pochválili a Zdeněk ještě neopomněl její vynikající houskyzmínit i na kameru, začala Dagmar váhat. "Tak teď nevím, jestli jim to mám říct, nebo ne, že jsou kupované," polemizovala před kamerou v kuchyni Dagmar.

Odhalí nakonec ostatním soutěžícím tajemství domácích housek? Jak ostatní zareagují, pokud se dozví, že jsou kupované? To vše uvidíte ve středu večer na TV Prima v pořadu Prostřeno!

Autor: Gabriela Mikešová, mivrk
Video se připravuje ...