Pondělí 13. května 2024
Svátek slaví Servác, zítra Bonifác
Polojasno 22°C

Vyjádřete svůj styl notebookem!

Na exkluzivním stylovém notebooku VAIO CS11s procesorem Intel® Core™ 2 Duo P8400 se budou referáty do školy připravovat jedna radost, SONY, 29 990 Kč
23. února 2009 | 09:19

Pokud jste rády středem pozornosti, máte rády designové věci, nebo zkrátka jen postrádáte osobitého společníka, můžete se spolu s námi podívat na notebook Sony VAIO nové řady CS.

Sony VAIO nové řady CS svým vzhledem upoutá na první pohled. V České republice je nabízen ve čtyřech zářivých barvách: magicky černé, svěže bílé, mladistvě růžové a smyslně rudé. A je nejen pěkný, ale i chytrý! Za jeho exklusivním designem totiž nezaostává ani hardwarová výbava.

Sony VAIO nové řady CS svým vzhledem upoutá na první pohled.
Autor: pcworld.cz

Umí toho také hodně. Posloucháte rády své oblíbené písničky? VAIO Music Box rozčlení hudební skladby do 12 kategorií podle žánru. Můžete tak měnit styly podle aktuální nálady! Vlastní video profesionální kvality vytvoříte ve VAIO Movie Story. K rychlému ovládání zvuku i videa poslouží senzorová dotyková tlačítka. Samozřejmostí je Bluetooth a webová kamera. Sony VAIO CS potěší vaše smysly po všech stránkách.

V České republice je nabízen ve čtyřech zářivých barvách: magicky černé, svěže bílé, mladistvě růžové a smyslně rudé.
Autor: pcworld.cz

K notebookům Sony VAIO je nabízen také značkový „šatník“ v podobě kufříků, tašek, podložek pod myš i myší samotných. Vždy v mnoha designech a barevných provedeních. Notebook Sony VAIO CS je v Česku v prodeji za cenu od cca 26 500,- Kč s DPH.

K notebookům Sony VAIO je nabízen také značkový „šatník“ v podobě kufříků, tašek, podložek pod myš i myší samotných.
Autor: pcworld.cz

Aktivní móda

Pokud upřednostňujete design za nízkou cenu, seznamte se s notebooky ASUS EEE PC901 a PC1000. Za cenu kolem 9 000,- Kč s DPH získáte moderní notebook pro studium, práci i zábavu.

Pokud upřednostňujete design za nízkou cenu, seznamte se s notebooky ASUS EEE PC901 a PC1000.
Autor: pcworld.cz

Tyto populární kousky jsou odolné proti otřesům a nárazům. Díky tomu se hodí i pro aktivní ženy, které potřebují mít svého „miláčka“ stále u sebe. ASUS můžete prostě jen hodit do kabelky či batohu... a vyrazit ven.

Jsou odolné proti otřesům a nárazům. Díky tomu se hodí i pro aktivní ženy, které potřebují mít svého 'miláčka' stále u sebe.
Autor: pcworld.cz

Článek byl publikován ve spolupráci s pcworld.cz.

Autor: Kateřina Bartoňová
Video se připravuje ...