Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak si nezničit karmu? Zákony, které vám změní život

  • Co dělat, abyste se cítili dlouhodobě šťastnější?
    21. ledna 2015 | 06:00

    Co je to karma? Ve východních náboženstvích se tímto pojmem označuje jakýsi energetický zákon příčiny a následku. Neplatí přitom pouze pro tento život, ale i pro všechny životy minulé. Jednoduše řečeno jde o energii, kterou vysíláme do vesmíru a která se nám pak ve stejné podobě vrátí v tomto nebo i následujícím životě. Co dělat, abyste si svou karmu neničili a cítili se dlouhodobě šťastnější?

  • Co dáš, to se ti vrátí

     

    Autor: Shutterstock.com
    Nejzákladnější karmický zákon, který jednoduše znamená "jak zaseješ, tak sklidíš". Toužíte po lásce, štěstí a pohodě? Musíte si přestat stěžovat, vidět svět černě, a naopak začít nezištně vysílat do světa lásku, vlídnost a vnitřní klid. To, co do světa investujete, se vám také vrátí, ať už je to pozitivní nebo negativní.
    http://horoskopy.blesk.cz/numerologie/zivotni-cislo
    Autor: archiv BPŽ
  • Jsi to, co tě obklopuje

     

    Autor: shutterstock.com
    Podle zákonů karmy vás formuje to, čím se obklopujete. Pokud jste nespokojení ve vztahu, s tím, jak bydlíte nebo kde pracujete, odráží se to i na vaší vnitřní pohodě a podvědomě vás to formuje. Měli byste proto do této rutiny zasáhnout a obklopit se tím, čím chcete být. Chcete změnu? Pak nejdřív změňte sami sebe!
    http://horoskopy.blesk.cz/vestba/cinske-stesticko
    Autor: blesk.cz
  • Smiř se s osudem

     

    Autor: Shutterstock.com
    Negativní emoce a přijímání skutečnosti jsou v karmickém koloběhu vždy strůjcem problémů a nepohody. Negativní věci se nám totiž dějí, abychom se z nich poučili, pochopili je a smířili se s nimi. Pokud něco vnímáte jako bezpráví a odmítáte to přijmout, bude se vám to podle zákonů karmy opakovat tak dlouho, dokud se z toho nepoučíte. Naučte se odpouštět.1989946:gallery:true:true
  • Přijmi zodpovědnost

     

    Autor: Shutterstock.com
    Karma tvrdí, že děje-li se ve vašem životě něco, co vnímáte jako špatné, je potřeba se zamyslet, co je špatně ve vás samotných. Svět kolem vás je obrazem vaší vlastní duše. Nesete si v sobě křivdy a vysíláte do okolí negativní energii? Právě to se vám vrací, byť si to nepřejete.1988277:gallery:true:true
  • I maličkosti jsou důležité

     

    Autor: Shutterstock.com
    Možná máte pocit, že drobná hádka s partnerem nebo to, že vám ujedou nervy při ranním vypravování dítěte do školky, jsou banality, které se prostě jednou za čas stanou každému. To je sice pravda, ale karma pracuje spolehlivě a i malý krok může vyvolat velké změny. Nepodceňujte proto žádnou svou myšlenku ani činy, ať už se vám zdají jakkoliv malicherné.
    http://horoskopy.blesk.cz/vestba/snar
    Autor: blesk.cz
  • Věř absolutně

     

    Autor: Shutterstock
    Jakákoliv opravdová víra vás žene kupředu. Je ovšem potřeba, abyste opravdu věřili, ne se pouze přesvědčovali, že "by bylo dobré, kdyby..." Buďte připraveni, že vás jednoho dne něco vyzve, abyste svou víru dokázali v praxi. Pokud je opravdová, máte vyhráno.
    http://horoskopy.blesk.cz/denni-horoskop
    Autor: blesk.cz
  • Žij trpělivě a nezištně

     

    Autor: shutterstock.com
    Za usilovnou a dlouhodobou prací následuje odměna. Ovšem často je to odměna v podobě pocitu z dobře vykonané práce. Nečekejte, že za své myšlenky a činy musíte zákonitě sklízet dobro a úspěch. Vaše změna by měla vést k dlouhodobé spokojenosti, nikdy k vlastnímu obohacení.
    http://horoskopy.blesk.cz/pro-zamilovane/test-lasky-podle-jmena
    Autor: blesk.cz

Autor: red
Diskuse ke článku
.