Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Velký horoskop 2015: Jaký bude váš rok podle numerologie?

  • Co nás podle numerologie čeká v roce 2015?
    30. prosince 2014 | 06:00

    Zatímco rok 2014 se nesl ve jménu šťastné sedmičky, roku 2015 náleží číslo osm. Osmička je karmické číslo, které vyžaduje vždy vyrovnanost. Propůjčuje moc, ale přináší také deprese. Zatímco rok 2014 byl plný změn a nových podnětů, "osmička" nás postaví zpět na nohy a donutí bilancovat a přehodnocovat.

  • Výpočet ročního čísla

     

    Své roční číslo si snadno spočítáte z data narození. Pokud jste se například narodili 2. 3., je vaše číslo pro rok 2015 číslo 4. K výsledku jednoduše dojdete tak, že sečtete číslo dne a měsíce, kdy jste se narodili a k němu přičtěte číslo 2015. Čísla potom sčítáte tak dlouho, než dostanete číslo jednociferné. V našem případě tedy: 2+3+2+0+1+5=13 a dále 1+3 = 4.

     

    Ale pozor! Pokud vám po sečtení vyjde číslo 11, dále už nesčítejte. Jedenáctka je totiž jako jediné dvojciferné číslo také součástí numerologické věštby.

     

    V případě, že se vám nechce počítat, zavítejte na naše stránky plné horoskopů, kde vám systém spočítá vaše životní, roční či denní číslo zcela bez práce.

  • Roční číslo 1

     

    Autor: shutterstock.com
    Rok pod vládou jedničky přináší do vašich životů nezávislost a také řadu nových příležitostí. Možná se budete cítit trochu osamělí, protože si chcete dělat věci po svém, a to se lidem kolem vás nemusí moc líbit. S odvahou a pevnou vůlí dokážete mnohé a dočkáte se pozitivních změn nejenom v zaměstnání, ale i v soukromí. Pocítíte větší potřebu věnovat nějaký čas svému osobnímu rozvoji, což přispěje k posílení vašeho sebevědomí. Po finanční stránce se vám podaří realizovat jedinečnou investici.

     

    1988277:gallery:true:true

  • Roční číslo 2

     

    Autor: shutterstock.com
    Roku s číslem dvě dominují především mezilidské vztahy. Jste-li nezadaní, nabízí se vysoká šance, že konečně potkáte toho pravého či pravou. Vyhýbejte se stresu a snažte se o zachování životní rovnováhy, jinak vám hrozí nepříjemné onemocnění. Čeká vás mnoho konfliktů a sporů, k jejichž vyřešení budete potřebovat notnou dávku diplomacie. V zaměstnání se soustřeďte hlavně na spolupráci s ostatními kolegy, není vyloučena ani změna profese. Hrozí vám finanční ztráty, proto buďte opatrní a šetřete.

     

  • Roční číslo 3

     

    Autor: shutterstock.com
    Rok pod číslem tři bude zasvěcen především společenskému životu. Díky svým skvělým komunikačním schopnostem získáte kontakty, o jakých se vám ani nesnilo. Není čas na rutinu a všednost, čekají vás samé neobvyklé zážitky. Podaří se vám dořešit některé záležitosti z minulosti. V práci se potřebujete zabývat hlavně kreativními činnostmi, jinak se brzy začnete nudit, a to se projeví na vašich výkonech. V lásce prožijete pár žhavých flirtů, nic vážného od nich ale nečekejte. Finančně si polepšíte.

     

  • Roční číslo 4

     

    Autor: shutterstock.com
    Čtyřka sice nebude tak hektická, ale klidu si stejně příliš neužijete. Do cesty se vám postaví řada komplikovaných překážek, jejichž překonávání vás připraví o spoustu energie. Tendence zabývat se malichernostmi vás může dohnat až k totálnímu vyčerpání, proto se pokusíte dát svému životu určitý řád, díky němuž se naučíte lépe hospodařit se svými silami. Potřebnou oporu a jistotu vám v tomto roce poskytne především vaše rodina. V zaměstnání se připravte na pomalý, ale stálý vývoj směrem vzhůru.

     

  • Roční číslo 5

     

    Autor: shutterstock.com
    Pětka je rokem životních převratů. Konečně se zbavíte omezení, kterým jste podléhali v roce pod vládou čísla čtyři a vychutnáte si opojný pocit svobody. Změny nemusí znamenat pouze nejistou budoucnost, pro vás to bude především příležitost postoupit na vyšší metu. Ve své profesi se dočkáte povýšení nebo nového uplatnění, možná se rozhodnete pro úplnou změnu vašeho pracovního oboru. Zlepší se i vaše finanční podmínky, už nebudete muset počítat každou korunu. V lásce zažijete spoustu romantiky.

     

  • Roční číslo 6

     

    Autor: shutterstock.com
    V roce s číslem šest byste se měli věnovat hlavně rodině a přátelům. Prohloubí se vaše vazby s těmi, které máte rádi, nefunkční vztahy naopak přirozeně zaniknou. Můžete se zasnoubit, oženit nebo přivést na svět potomka. Pro nezadané znamená tento rok nový začátek. Razantní změny ve vašem zaměstnání vás mohou přinutit k radikálnímu kroku. Nezaměstnaní konečně najdou nějakou slušnou a perspektivní práci. Někdo vám vrátí dluh nebo se dočkáte výhry v loterii, což vám umožní vylepšit vaše bydlení.

     

    1988277:gallery:true:true

  • Roční číslo 7

     

    Autor: shutterstock.com
    Rok ve znamení sedmičky vás zavede především do duchovní sféry. Magická vibrace čísla sedm vás přinutí k tomu, abyste na všechny životní peripetie nahlíželi především z duchovního hlediska, což vám přinese řadu důležitých poznatků a pochopení. Možná ztratíte někoho blízkého, ale vzápětí naleznete novou spřízněnou duši. V práci se objeví problémy a nedorozumění, které se vám podaří vyřešit jedině s pořádnou dávkou trpělivosti. Co se týká materálního zabezpečení, nečekejte nic světoborného.

     

  • Roční číslo 8

     

    Autor: shutterstock.com
    Osmička bývá označována jako číslo karmického osudu, proto bude tento rok charakteristický bojem na všech životních frontách. Nic nedostanete zadarmo a všechno, co uděláte, se vám třikrát vrátí. Budete-li moudře užívat svých životních zkušeností, dočkáte se zlepšení svého zdravotního stavu, upevnění pozice ve vašem pracovním oboru a také nastolení rovnováhy ve vašich milostných vztazích. Tento rok se nehodí pro navázání nové známosti. V zaměstnání se vám podaří prosadit vaše odvážné plány.

     

  • Roční číslo 9

     

    Autor: shutterstock.com
    V roce s číslem devět dochází zpravidla k završení jednoho životního cyklu. Bude ukončeno vše, co je přežité, a osud položí na vaše bedra nové úkoly. Zvýší se míra vaší odpovědnosti, což vám umožní ukázat, jaké jsou vaše skutečné schopnosti. Otázky po smyslu vaší existence vás přimějí k tomu, abyste znovu přehodnotili své životní priority. V zaměstnání budete sklízet plody vašeho úsilí z předchozích let. Ve finančních záležitostech si dejte pozor na lákavé investice, mohli byste utrpět velké ztráty.

     

  • Roční číslo 11

     

    Autor: shutterstock.com
    Tajemná jedenáctka s sebou přináší četná ponaučení převážně duchovního rázu. V tomto roce naslouchejte hlavně své intuici, která vám v jakékoli situaci poradí, co je pro vás správné. Hvězdy vám poskytnou potřebnou inspiraci k tomu, abyste dokázali dát svým nejtajnějším přáním hmotnou podobu. Vaše emoce získají potřebnou hloubku, proto dokážete lépe porozumět palčivým problémům ostatních a podat jim pomocnou ruku. Pozor na dlouhodobý stres, jenž vás může dostat do stavu totálního vyčerpání.

     

Autor: red
Diskuse ke článku
.