Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Co prozradí sexuální sny? Lesbické milování? Připravte se na změny!

  • Jaký je význam vašich sexuálních snů? Prozradí touhy ale i frustrace!
    3. června 2014 | 15:40

    Erotické sny, jsou společně s těmi ve kterých létáme, nebo naopak utíkáme před nebezpečím, těmi nejčastějšími, jaké se nám v noci zdají. Víte ale, jaký je přenesený význam vašich sexuálních snů?

  • Sex v oblacích

    sex
    Autor: profimedia.cz
    "Sen, který si opravdu živě pamatuji, byl dvěma slovy pořádná jízda. Čekala jsem v letištní hale na odlet, když si ke mně přisedl sympatický muž. Chvíli jsme si povídali a on se ke mně z ničeho nic naklonil a začal mě líbat. Bylo to tak vzrušující a vášnivé, že jsme za chvíli byli oba napůl svlečení a rozdávali jsme si to přímo na sedačkách na letišti!" 

    "To že kolem je spousta cizích lidí mi v tu chvíli bylo úplně jedno. Když jsem dosáhla toho nejbouřlivějšího orgasmu ve svém životě, sen najednou skončil. Nejvtipnější na tom je, že tvář toho muže jsem ve skutečnosti nikdy neviděla. ale od té doby se na letišti vždy pozorně rozhlížím," popisuje s úsměvem svůj sexuální sen manažerka Soňa.

    Význam

    Tento sen není ani tak o sexu samotném, jako spíš o Sonině vnitřním uspokojení ze svého života. Obecně jsou sny s letadly či letišti spojovány s úspěchem ve všech životních oblastech.

    V tomto případě pak vášnivý sex s krásným neznámým mužem odkazuje na zdravé sebevědomí, vyřešené vztahy a bezproblémovou sexualitu. Stejně jako fakt, že Soňa byla schopna dosáhnout vyvrcholení.

    Zdá-li se vám tedy o sexu na veřejnosti, který si i navzdory cizím očím užíváte, můžete si být skoro jistí, že ve vaší vztahové a intimní rovině budete brzy v naprosté harmonii.

  • Holky s holkama

    sex
    Autor: profimedia.cz
    "Sexuální sny se mi moc nezdají, ale když už na nějaký dojde, málokdy v nich figurují muži. V tom posledním jsem šla do své oblíbené kavárny a objednala si cappuccino. Když mi ho servírka s úsměvem donesla a já se napila, troška mi ukápla a polila jsem si bradu a dekolt.

    V tom ke mě servírka přiskočila a začala mi cappucino náruživě slízávat ze rtů, brady i ňader. Nikdy jsem sex se ženou neměla a ani mě to nenapadá, ale tento sen mě vzrušil opravdu hodně," červená se kosmetička Jana.

    Význam

    Výklad snu, ve kterém se vám zdá o sexu se stejným pohlavím, se nutně nemusí točit kolem vaší latentní homosexuality. Pokud si tedy při milování se svým partnerem nepředstavujete, že vám to dělá vaše nejlepší kamarádka, neděste se, lesbičkou nejste.

    Ve skutečnosti to spíš může znamenat, že se ve vašem životě odehrávají změny, které jste ještě nepřijala za své. Může se přitom jednat jak o životní situace, které se již staly, tak o ty, které teprve mají přijít. Pokud je vám snová zkušenost příjemná, velmi pravděpodobně si na novou situaci zvyknete bez problémů. V opačném případě budete muset podniknout další kroky, abyste se se změnami srovnala.

  • Co je doma, to se počítá

    sex
    Autor: profimedia.cz
    "Až nepříjemně často se mi zdá, že mám sex s jedním ze svých švagrů. Manžel je ze tří sourozenců a věkový rozestup mezi nimi jsou 2 roky. Navíc jsou si všichni tři kluci strašně podobní, takže pro někoho, kdo je nezná, působí skoro jako trojčata.

    Můj sen přitom probíhá vždy stejně. Jsme v naší ložnici a oddáváme se bouřlivému sexu, kterého se nemůžu nabažit. Společně s úžasným pocitem ale vždy přichází zděšení, co to vlastně dělám?! Když se probudím, častokrát mi pár vteřin trvá, než mi dojde, že je vše v pořádku a já svého milovaného muže opravdu nepodvedla," stěžuje si nákupčí Kamila.

    Význam

    Pokud jste ve svých snech nevěrná svému manželovi, nebo příteli, není s vámi vůbec nic v nepořádku. A nemusí být nutně ani s vaším vztahem. Je to jen ukazatel toho, že máte vztah založený na důvěře a porozumění a není už tak vášnivý, jako býval na začátku.

    Pokud nemá Kamila v reálném životě potřebu spustit se s jedním ze svých švagrů, ukazuje skutečnost na nevěru s jedním ze členů rodiny paradoxně na fakt, že svého muže opravdu miluje a není ve fázi, kdy by ho měla potřebu podvádět. Milovat se ve snu s někým, kdo je velmi podobný vašemu skutečnému partnerovi, tak podle snáře znamená jen to, že toužíte právě po něm. Jen o trošku vášnivěji, než obvykle.

  • Cesta není cíl

    sex
    Autor: shutterstock.com
    "Nedávno se mi zdálo, že jsem byla v kině na rande s mužem. On se uprostřed filmu sesunul pod sedačky a začal mi poskytovat orální sex přímo uvnitř z poloviny zaplněného sálu.

    Jenomže vždycky, když už se blížil můj orgasmus toho nechal a pokračoval až za chvíli. Když nad tím tak přemýšlím, vlastně se mi nikdy nestalo, že bych ve snu dosáhla vyvrcholení," přiznává se analytička Zuzana.

    Význam

    Pokud při milování se ve snu nikdy nedosáhnete orgasmu, přestože ve skutečnosti s tím nemáte problém, ukazuje to na komplikace spíš v psychické rovině.

    Výklad snů se vás snaží nasměřovat k myšlence, jestli jste v životě opravdu spokojená. I přestože děláte všechno správně, nemusí se totiž dostavit pocit dobře odvedené práce. V oblasti sexuality pak mohou tyto sny odkazovat na nedostatek důvěry v partnera či problémy v schopnosti přijímat sex jako bezproblémový zdroj potěšení.

  • Hvězdný sex

    sex
    Autor: warner bros
    "Když už mám ve snu pohlavní styk, vždy je to s mužem, kterého znám. a nejen já - zná ho i polovina planety. Mí snoví partneři jsou zpravidla slavné osobnosti.

    Už jsem se milovala s Davidem Beckhamem uprostřed fotbalového hřiště, s Johnny Deppem na pirátské lodi i s perfektně vymodelovaným Ryanem Goslingem. Popravdě se musím přiznat, že tento druh snů doslova miluji," směje se grafička Alena.

    Význam

    Pokud se ve vašich snových touhách podvědomě často zjevují celebrity, zamyslete se nad tím, jak je vnímáte. Může to být jejich vlastnost, v případě herce dokonce i vlastnost postavy, kterou obdivujete a podvědomě si přejete, aby ji měl i váš současný nebo budoucí partner.

    Milování se známou osobností, které si ve snu užíváte, poukazuje na vaše zdravé sebevědomí. Pokud se naopak cítíte nesvá a máte pocit, že to není zcela v pořádku, může to odkazovat na vaši stydlivost a problém otevřeně komunikovat s lidmi ve vašem okolí.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.