Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pokrmy lásky: Blížence uchvátí plody moře, Ryby cibulačka!

  • Zeptejte se hvězd, co bude vaší lásce chutnat a už nikdy nebude chtít jinou!
    11. května 2014 | 06:00

    Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem. Pokud se mu toužíte vepsat hluboko do srdce, nikdy byste tedy neměla podceňovat smyslové požitky z vynikajícího jídla. Jenomže každému jistě zachutná něco jiného. Proto vám pro každé znamení zvěrokruhu přinášíme kompletní menu, které v něm zaručeně vyvolá touhu!

  • Pokrmy lásky pro Berany

    Divocí a energičtí Berani chtějí neustále zkoušet něco nového a doslova milují exotické a kořeněné pokrmy. Zaručeně je dostanete, pokud zamluvíte stůl v thajské, indické nebo japonské restauraci.

    Doma Beranům servírujte:

  • Pokrmy lásky pro Býky

    Býci ocení plné chutě bez zbytečných kombinací. Jsou tradicionalisté a současně velmi velcí požitkáři. Kvalitní potraviny s co nejjednodušší přípravou, ovšem provedenou s talentem a nadšením, to je něco pro Býky. Pokud je chcete okouzlit, vezměte je do tradiční restaurace s tisícovkou pozitivních recenzí.

    Doma Býkům servírujte:

  • Pokrmy lásky pro Blížence

    Blíženci ochotně vyzkouší všechno, co před ně postavíte. Švédské stoly a restaurace typu "vše co dokážete sníst" jsou pro ně doslova rájem. Nadšeně budou uždibovat z každé mísy, kterou objeví a vyzkouší i to, na co byste vy nikdy nenašli odvahu. Třeba pražené kobylky.

    Doma Blížencům servírujte:

  • Pokrmy lásky pro Raky

    Citliví a senzitivní raci ocení především jemné a delikátní chutě. Ostré, kořeněné pokrmy je většinou příliš nenadchnou. Pokud je chcete opravdu okouzlit, vezměte je do malé zapadlé restaurace nejlépe se širokým výběrem ryb a mořských plodů.

    Doma Rakům servírujte:

  • Pokrmy lásky pro Lvy

    Lvi si na jídlo příliš nepotrpí. Ne, že by neradi jedli, ale mají na starosti mnohem lepší věci, jako například okouzlovat vás svým šarmem. Milují především ty pokrmy, které sami uvaří, aby se vám mohli pochlubit. Nic ale nezkazíte, pokud jim předložíte menu s výraznými chutěmi.

    Doma Lvům servírujte:

  • Pokrmy lásky pro Panny

    Romantické Panny budou nadšené z jakékoliv restaurace, ve které vám budou moci koukat do očí za mihotání plamínků svíček. Každopádně dobré jídlo milují a rádi ochutnají tradiční jídla evropských kuchyní. Podnikem servírujícím středomořská jídla je vyložeě uchvátíte.

    Doma Pannám servírujte:

  • Pokrmy lásky pro Váhy

    Váhy pozvěte zásadně na degustační menu. Nikdy jim nedejte možnost vybrat si jídlo, protože nejprve budou dlouze vybírat a poté ještě déle hloubat, jestli udělaly správně. Co se chutí týče, nepotrpí si na nic extravagantního, ale rozhodně jim neservírujte žádnou nudu. Elegantní chutě - to je to pravé pro neustále váhavé Váhy.

    Doma Vahám servírujte:

  • Pokrmy lásky pro Štíry

    Luxus, luxus a nic než luxus. Pokud si chcete Štíra omotat kolem prstu, budete muset sáhnout hlouběji do kapsy. Štírům je vlastní troška snobství, která dokonale koření jejich velmi vášnivou povahu. Vezměte je do drahé francouzské restaurace s vybranými lahůdkami, prohoďte rafinovanou lichotku, odhalte kraječku podvazku a je celý váš.

    Doma Štírům servírujte:

  • Pokrmy lásky pro Střelce

    Střelci jsou vlastně až do konce života malými dětmi, proto je zaujmete vším, co je poněkud netradiční. Je jim prakticky jedno, co za jídlo budou mít na stole, dokud budou večeřet na palubě výletního parníku, nebo v nejvyšším patře vyhlídkové věže. Nadšení budou ale i z normální restaurace, pokud je dokáže dostatečně zaujmout vaše osobnost.

    Doma Střelcům servírujte:

  • Pokrmy lásky pro Kozorohy

    Kozorohové si jednoznačně umí užít dobré jídlo. Jako ve všem u nich ale neuspějete okázalostí. Mnohem víc, než drahou restauraci s vybranými lahůdkami ocení, když si s výběrem dáte opravdu záležet a budete kreativní. Pozorně jim naslouchejte a vnímejte, co vám naznačí. Pokud budete dostatečně všímaví, dokáže to Kozoroh náležitě ocenit.

    Doma Kozorohům servírujte:

  • Pokrmy lásky pro Vodnáře

    Volnomyšlenkářští vodnáři budou ochotni sníst cokoliv, co před ně postavíte, pokud jim k tomu poskytnete hodně zábavy a příslib nikdy nekončícího dobrodružství. Nejvíc je dostanete, pokud jim k pozvání na večeři šibalsky sdělíte, že večeřet budete na druhém konci planety.

    Doma Vodnářům servírujte:

  • Pokrmy lásky pro Ryby

    Rybám uděláte největší radost, pokud je vezmete někam, kde není moc lidí, ale zato se jedná o místo, které má nezaměnitelnou atmosféru. Vyhlášené okénko s tou nejlepší pizzou v zapadlé uličce? Tradiční hospoda s tím nejlepším gulášem, který jste kdy jedli? Přesně toto je perfektní místo pro první rande s Rybami.

    Doma Rybám servírujte:

Autor: brig
Diskuse ke článku
.